Testimoni Premium Beautiful


πŸ‘Testimoni.. testimoniπŸ‘

Premium Beautiful ni dah ada di pasaran lebih 20 tahun. Lama tu kan.. selama tempoh tu dah ramai yang pakai Premium Beautiful ni. Pakai atas sebab sakit belakang, slip disc, senggugut yang melampau, cyst, obes, sebagai bengkung lepas bersalin, sebagai ikhtiar untuk hamil...

Alhamdulillah ramai yang berpuashati dengan Premium Beautiful ni. Great investment for health and beauty. Berbaloi-baloiii πŸ’–πŸ’–πŸ’–

Kat bawah ni Zati hidangkan testimoni2 pelanggan Premium Beautiful.

Enjoy the reading😁

*^*^*^*^

Disebabkan tak tahan sakit belakang dan ulang-alik ke hospital, telan pain killer, si adik manis Que ni cari alternative lain.. 
Pakai Premium Beautiful complete set.

Haaa.. Tengok la gambar bawah tu. Selain dapat kurangkan masalah slip disc nya, makin kurus pulak. All for one kata orang kannn..

Kalo dah macam ni resultnya, tak nyesal langsung spend duit ribu2 untuk beli Premium Beautiful ni. 



**************

Ada juga yang gunakan Premium Beautiful ni sebagai ganti Bengkung tradisi nenek moyang kita untuk lepas bersalin. Bengkung lilit tu memang Zati sendiri surrender nak pakai. Dah la nk melilit tu hal, dah siap lilit nak bangun, duduk, jalan pun payah. Dh macam Org jepun berjalan plak gayanya 😁😁😁 Belum masuk bab nk ke toilet.. Bila dah bukak tali yg melilit tu, kirim salam la nk melilit balik 😝😝😝 Penat ooo...


Untung la Sape yang gunakan Premium Beautiful ni sebagai set bengkung lepas bersalin.

✔ jimat masa
✔ jimat tenaga
✔ selesa - pergerakan kita utk duduk, bangun, baring amat selesa
✔ senang digunakan - macam pakai bra dan panty je
✔ FIR bertindak memanaskan badan, mengeluarkan angin dalam badan dan  mengalirkan darah dengan baik - umpama kita bertungku
✔ dapat mengembalikan bentuk badan yang ideal dengan cepat
✔ senang utk breastfeed
✔ boleh digunakan sehingga lepas habis pantang, selama mana pun
✔ memelihara rahim - mengelakkan daripada masalah rahim jatuh
✔ luka dalaman cepat sembuh
✔ hilangkan stretch mark





OK sekarang tengok plak testimoni2 ibu2 yg pakai Premium Beautiful semasa dalam pantang 😘













Bestkan bila lepas bersalin dapat bentuk badan macam anak dara.. maybe lebih cantik drp anak dara lagi πŸ˜—

Premium Beautiful Corset dah buktikan Berjaya HILANGKAN KEMURUNGAN ibu-ibu selepas bersalin.



Corset Paling Otai dalam sejarah Negara.

Dah lebih 20 tahun kat pasaran. 

Kena copy paste la walau macam mana pun, kena buruk-burukkan la seburuk mana pun, semua tu tak jadi kudis pun malah makin menghasilkan RIBUAN testimoni Tulen yang berjaya Slim Ramping dan High Confident dengan Corset VIRAL Premium Beautiful.



➨ Tiga lapis cangkuk
➨ Tali bra boleh laras & kenyal
➨ Renda cantik dihujung girdle
➨ Fabrik Mewah yang biasa digunakan oleh penyelam dasar laut dan angkawasan

➨ Teknologi FIR disetiap lapisan bebenang kain (Mengalih lemak dan membakar lemak)

➨ Ketahanan kain & tak mudah koyak (Kalau koyak pun boleh hantar repair FREE tanpa resit berkali-kali)
➨ Senang dipakai (tak kira berapa berar badan anda)
➨ Fabrik anti bau dan anti bakteria
➨ Menyokong payudara, mengangkat punggung & membentuk badan
➨ Cepat serap peluh dan tak buatkan badan gatal-gatal
➨ Penggunaan konsisten sangat membantu turunkan berat badan semudah A B C

Satu satunya Corset Celebrity yang ada LIFETIME WARRANTY




******************************







No comments:

Post a comment