Cara Ukur Premium Beautiful

Premium Beautiful bukan untuk di pakai ketat, sendat dan senak. Tapi perlu dipakai selesa dan memudahkan pergerakkan seharian.

Untuk dapatkan set Premium Beautiful yang sesuai dengan tubuh badan kita, ukuran badan diperlukan bagi menentukan size yang sesuai.

Premium Beautiful ni ala-ala customade size dia. Bukan standard size S,M,L,XL,XXL yang macam korset-korset lain di pasaran tu.

Kena dapatkan ukuran badan dan Premium Beautiful Expert akan convert kan ukuran tu ke size korset Premium Beautiful yang bersesuaian.

Ada empat bahagian yang perlu di ukur dalam centimeter (CM). sila rujuk gambar di bawah 😉



1) = Ukuran bahagian puncak breast (bust)
2) = Ukuran bahagian bawah breast (under bust)
3) = Ukuran pinggang (waist)
4) = Ukuran puncak punggung (hips)


Lepas dah ukur tu, Whatsapp je Zati. Bagi anggaran berat badan juga. Zati akan quote harga Premium Beautiful ni based on ukuran saiz badan uolls.

Kalau uolls berada di sekitar Klang Valley, call/whatsapp je Zati. Kita set appointment jumpa di mana dan Zati yang akan ukurkan untuk uolls. Sambil-sambil tu uolls boleh la tengok2, pegang2 material korset Premium Beautiful ni. Kalau berminat, boleh terus sarung je lepas tu. Jimat masa kan.

Kalau uolls nak beli Premium Beautiful corset ni, wajib lah kiranya uolls beli dengan Premium Beautiful Expert, untuk elak masalah seperti berikut:

1. Saiz yang salah – seriously ini yang perlu dielakkan. Dah beli mahal-mahal tiba-tiba saiz salah!


2. Tak fitting masa beli – ni satu kerugian jika uolls beli dengan ejen yang tak fittingkan uolls. Uolls tahu tak kalau beli dengan Premium Beautiful Expert memang kami dilatih secara professional untuk ukur dan fitting our clients. Untung lah sebab masa fitting tu uolls ada option untuk check whether saiz Premium Beautiful tu muat ke longgar ke sempit ke. Masa fitting lah uolls ada chance nak tukar saiz Premium Beautiful ke saiz yang tepat dengan badan idaman uolls.


3. Bila set Premium Beautiful uolls rosak ke tercabut cangkuk ke, koyak ke, dah tak tahu nak hantar repair kat mana. Masalah jugak sebab kata Lifetime Warranty tapi tak tau macam mana nak dapatkan service repair ni. Sebab ni lah kena beli Premium Beautiful ni dengan reliable agent. Premium Beautiful Expert akan provide servis hantar repair ni. Tak perlu ada resit pun boleh hantar ye, jangan risau.


Kalau nak tanya-tanya dulu tentang Premium Beautiful ni, boleh je contact Zati.
+6013 3333446

💓💓💓







No comments:

Post a comment