Premium Beautiful Corset

Apa sebenarnya Premium Beautiful?

Premium Beautiful adalah corset pembentukan badan yang ada teknologi Far-Infrared Rays (F.I.R.). Fungsi utama F.I.R.:

** Melancarkan peredaran darah ke tahap optimum
** Membantu untuk proses detoksifikasi
** Menstabilkan hormon
** Membakar lemak badan yang berlebihan secara perlahan-lahan
** Mengurangkan kesakitan atau rasa lenguh, seperti sakit belakang, migrain dan senggugut

Antara fungsi utama Premium Beautiful adalah untuk mengalih lemak badan yang sudah bersepah-sepah ke tempat asalnya. Seterusnya, Premium Beautiful akan membentuk kembali bentuk badan. Lemak badan berlebihan akan dibakar secara perlahan-lahan dengan teknologi Far-Infrared Rays.

Pemakaian Premium Beautiful akan memberi instant shaping, di mana 5 minit pemakaian akan memberi kesan lebih kurus, lebih langsing, dan badan lebih terbentuk. Masalah perut buncit pun dapat dikurangkan dengan pemakaian Premium Beautiful. Bagi sesetengah pelanggan kami yang baru mula pakai Premium Beautiful, ada juga yang turun berat badan selepas pakai Premium Beautiful.


Untuk kesan yang berpanjangan, disarankan untuk pakai Premium Beautiful selama sekurang-kurangnya 8 jam sehari.



Pemakaian Premium Beautiful sangat bagus untuk:

👉 Ibu yang sedang berpantang
👉 Menjaga kesihatan rahim
👉 Menjaga dan melindungi tulang belakang – seterusnya mengurangkan sakit pinggang / sakit belakang / slip dics / scoliosis
👉 Mengurangkan migrain / sakit kepala
👉 Mengurangkan masalah yang berkaitan hormon seperti period yang tidak teratur
👉 Mengurangkan masalah keputihan yang kronik



Kaum lelaki pun boleh pakai Premium Beautiful Waist Nipper, untuk membantu mengurangkan masalah perut buncit dan masalah sakit belakang / sakit pinggang / slip disc.


Basically, Premium Beautiful mempunyai 3 bahagian untuk dikategorikan sebagai satu set lengkap. Setiap satu bahagian ada fungsinya masing-masing.


Bahagian I – Long Bra. Fungsi Utama:




Fungsi Long Bra – Bahagian Hadapan:

➤Rawan keluli memori berfungsi untuk menetap dan menyokong payu dara.

➤Lace ‘Cup’ mempunyai keanjalan supaya dapat mengelakkan payudara dari melimpah keluar. Untuk ibu yang menyusukan bayi, hanya tarik cup bra ke bawah untuk mengeluarkan isi payudara. Tindakbalas ini mengelak dari payudara jatuh. F.I.R. juga terdapat disini, air susu tidak akan menitis-nitis atau berhenti kerana ia akan mengoptimumkan perkilangan, di mana air susu tidak berlebih dan tidak juga berkurang.

➤2 batang keluli bermemori (kiri dan kanan di tulang rusuk) berupaya untuk menyelaras dan membentuk kontur badan. Badan akan terbentuk menjadi kon shape disini. Anda akan kelihatan mantap di sini. Pinggang akan mula terbentuk.

➤Rekaan kuasa tekanan dan regangan berganda pada bahagian depan coli dapat menyelaras perut yang buncit lalu meninggikan kedudukan kontur payu dara. F.I.R. paling banyak di sini untuk pembakaran lemak yang maximum ke atas perut yang buncit disini. Kalau perut yang agak buncit, Insya Allah, Long Bra Premium Beautiful mampu membantu mengurangkan kebuncitan tersebut.

Fungsi Long Bra – Bahagian Belakang:

➤Kedudukan dan bentuk tali yang tidak mudah jatuh (kebanyakkan jenama lain akan gagal disini). Tali ini tidak menganjal bertahun-tahun lamanya. Tidak berbekas seperti anda memakai bra biasa. Keselesaan sepanjang hari. Tali bra yang boleh diketatkan atau dilonggarkan ikut keselesaan masing-masing.

➤Rekaan bentuk “U” pada bahagian belakang coli bukan sahaja dapat menyerlahkan pandangan kurus (lemak akan menjadi tipis di sini) dari belakang badan anda, ia juga mempercepatkan pembentukan (shaping) di belakang badan, dan juga menambah kontur bahagian belakang. Lemak yang tebal, ajaibnya akan hilang sebaik sahaja anda memakai secara peraturan di sini. Paling best, apabila lemak pada bahagian belakang sudah dilaihkan, bahagian belakang you all akan jadi flat. And lemak pun tidak bergegar-gegar atau dibuai-buai gitew, ha.

➤Rekaan 3 laras cangkuk membolehkan anda membuat penyelarasan yang sesuai. Bila anda berubah ke cangkuk terakhir, TAHNIAH! Memang banyak perubahan sudah berlaku ke atas anda.

➤Rekaan kuasa tekanan dan regangan berganda pada bahagian belakang coli dapat menutupi bahagian belakang badan, dapat menyelaraskan lebihan lemak pada bahagian belakang, turut mengatasi masalah berbadan besar. Lemak-lemak d isini akan mencair dan dibakar tanpa sedar. Jika anda gemuk, anda akan kelihatan ada ‘cutting’ di sini- 5 minit ‘instant result’.

Kelebihan cup Long Bra:

Cup Bra Premium Beautiful tidak sama dengan cup bra biasa, sebab, cup Bra Premium Beautiful berbentuk pyramid, bukan berbentuk bulat seperti cup bra biasa. So, apa kelebihan cup bra bernbentuk piramid? Kalau you all perhatikan semula, apabila kita pakai bra biasa, nipple breast akan terpenyet.

So, apabila pakai cup bra berbentuk piramid, ia akan memberi ruang pengudaraan kepada nipple. So, apabila ada pengudaraan, lama kelamaan, nipple jadi lebih cerah dan kembali kepada warna kulit badan kita yang asal.

Nipple tidak akan tertekan, so, dengan ini membenarkan peredaran darah yang lebih sempurna. So, from there, Insya Allah, dapat mencegah ‘breast cancer’ atau kanser payudara. Insya Allah, mencegah, lebih baik daripada mengubati.

Not only that, cup Long Bra / Short Bra Premium Beautiful memang boleh support breast kita, tidak kisah kecil atau besar. Terletak elok dalam cup bra. Tidak bergoyang-goyang sana dan sini.

Sebenarnya, penting sangat untuk memilih saiz bra yang tepat ikut bentuk breast kita. Sebab, kalau tersalah pilih, akan mengundang kepada banyak masalah kesihatan kepada badan kita. Boleh baca entry ini untuk lebih details: Kesan Kepada Kesihatan Jika Salah Memilih Saiz Bra.

Bahagian II – Waist Nipper. Fungsi Utama:



  • Mempunyai 7 batang keluli yang dapat menyokong bahagian pinggang dan mengukuhkan tulang belakang, seterusnya memperbaiki postur badan. Sebab itu ia amat sesuai untuk yang mengalami masalah yang berkaitan dengan tulang belakang, seperti back pain (sakit pada bahagian belakang badan), slip disc, scoliosis dan sebagainya.
  • Reka bentuk ergonomi yang unik dapat menyelaraskan lemak pada bahagian pinggang ke bahagian dada dan pinggul, seterusnya menghasilkan kontur badan yang menarik. Pinggang lebih senang terbentuk.
  • Benang yang diimport dari Jepun membantu membentuk kontur badan yang menarik.
  • Reka bentuknya yang fleksibel dapat memberi kesan yang memuaskan berdasarkan bentuk badan seseorang. You all takkan rasa macam jalan seperti robot. Memang very flexible, sehinggakan you all boleh bersenam and bersilat.
  • 3 pasang cangkuk membolehkan anda membuat penyelarasan yang sesuai.
  • Perhiasan berlian berbentuk rama-rama menonjolkan keunggulan produk.

Bahagian III – Long Girdle. Fungsi Utama:


  • 32 keping jahitan stereoskopik yang menggunakan teori tekanan untuk menumpu kembali lemak yang tersebar ke tempat asal.
  • Reka bentuk di bahagian pinggul yang unik dapat memperbetulkan punggung yang kendur dan membentuk kontur pinggul yang lebih menarik. Memang punggung you all akan jadi lebih mantap dan lebih ‘up’.
  • Membahagikan garisan di bahagian paha dan pinggul, menumpukan lemak yang berlebihan di paha ke dalam cawan pinggul dan seterusnya menghasilkan kontur pinggul yang menarik. Yang ini paling best, sebab lemak peha tidak berlaga-laga each other. Kalau peha yang besar, keadaan ini sangat normal, sehingga menyebabkan melecet and jadi merah-merah area peha tersebut.
  • Kapas yang ditambah pada bahagian dalam seluar dapat memperbaiki kontur pinggang agar kelihatan lebih ramping.
  • Perhiasan berlian berbentuk rama-rama menonjolkan keunggulan produk.
  • Mampatan yang tetap ke atas abdomen pada seluar di bahagian perut dapat memecahkan lemak yang berlebihan dan menyelaraskan perut yang menonjol.
  • Reka bentuk yang menggunakan kuasa tekanan dapat menyelaraskan lemak di bahagian dalam dan luar paha, membentuk kontur kaki yang cantik.
  • Penggunaan 2 lapisan kain kapas yang berongga membolehkan peredaran udara yang baik dan selesa dipakai. Ia direka khas untuk bahagian sulit kaum wanita.
  • Penggunaan renda (lace) yang fleksibel dapat mengelakkan pakaian dalam daripada tergulung akan menghasilkan garisan-garisan di bahagian paha.

Long Girdle – Bahagian Hadapan:

  • Lubang angin akan memberi kesan selesa yang berpanjangan, mengawal keputihan, fungus dan bau yang tidak menyenangkan. Anda akan sentiasa rasa ‘hygenic’.
  • Fabrik paling tebal, bermakna Far Infrared Rays (F.I.R.) paling banyak disini. Ini akan memberi kesan maksimum terhadap pembakaran lemak tebal di perut. Di samping itu, ia akan memberi kesan memampat seterusnya mengemaskan lemak-lemak yang mengelember. So, dapat mengurangkan masalah perut buncit.
  • Rekaan mampatan dwi-lapisan berfungsi menyelaras lemak pada sekitar peha, membentuk kontur peha yang menarik.
  • Renda ekslusif tahan lasak dan kawasan sekitarnya sangat unik. Ia tidak akan melipat atau menarik ke atas seperti girdle lain. Anda tidak perlu menurunkan kaki girdle dimana ia akan menetap di situ sejak ia dipakai sehinggalah waktu ditanggalkan. Long Girdle Premium Beautiful memang tidak akan bergulung.

Long Girdle – Bahagian Belakang:

  • ‘Love Shape’ nipis untuk membentuk pinggul yang seksi lagi montok dan menaikkan pinggul (uplift). Menjadikan punggung lebih sexy dan menawan. Auww!
  • Penggunaan renda yang fleksibel, mengelakkan perasaan tidak menyenangkan akibat pergeseran dengan benang seluar.
  • Mengasingkan kontur peha dan pinggul, mengagihkan lebihan lemak pada peha ke dalam cawan pinggul dan membentuk kontur pinggul yang sempurna. So, tiada lagi masalah peha berlaga-laga ketika berjalan. Memang masalah peha berlaga-laga ini sangatlah tidak selesa. Sampai melecet pun ada.


Beberapa fungsi lain Long Girdle:

  • Mencegah kanser rahim / serviks.
  • Mengecutkan cysts, fibroid jika dikesan di peringkat awal.
  • Menyokong sistem peranakan.
  • Menyuburkan dan menyihatkan rahim.
  • Menyeimbangkan hormon.
  • Membantu menyelesaikan masalah haid yang tidak teratur dan masalah senggugut yang teruk.
  • Mengurangkan masalah keputihan.
  • Memang wanita sangat-sangat disarankan memakai Long Girdle Premium Beautiful ini, especially yang bekerja duduk sepanjang masa. Sebab pemakaian Long Girdle Premium Beautiful boleh mengurangkan masalah punggung lebar.


Bila pakai Premium Beautiful akan ada fasa 'healing crisis'.
Ia adalah tindakbalas FIR yg ada pada PB tu ke atas badan kita.


Antara kesan2 yg selalu dialami adalah:
⃝Pening
⃝Muntah-muntah
⃝Kerap buang air kecil/besar
⃝Gatal-gatal
⃝Period stuck
⃝Kuat buang angin & sendawa
⃝Ada yg kurang selera makan
⃝Ada yg jadi kuat makan
⃝Rasa menyucuk-nyucuk kat sesetengah area badan
⃝Kuat berpeluh

Jadinya jgn you all risau. Itu tanda Premium Beautiful mula detect area yg bermasalah dlm badan kita. Byk kan minum air & sabar & sarung je PB tu dgn konsisten ye 😘😘😘

Nak harga PROMOSI, contact zati 013-3333446.


No comments:

Post a Comment