9 Aug 2021

Thera Vest - Vest terapi badan dari SHOM

 360 Thera Vest ni adalah salah satu revolusi dari jenama Premium Beautiful. Sebelum ni dah ada 360 Therapants, yang ini adalah pasangan dia pulak 😍


Officially launched pada Nov 2020. Masa tu SHOM bukak untuk jualan 1000 unit ready stock 360 Thera Vest. Tak dan beberapa hari dah sold out. Memang superb sambutan vest terapi ni.



Dari gambar ni dah nampak tak keunikan 360 Thera Vest ni.

👉 instant shaping bahagian atas badan

👉 mengempiskan perut

👉 merampingkan pinggang

👉 membentuk dan mengangkat breast

👉 menyokong tulang belakang

👉 mengalihkan benjolan lemak belakang badan ke tempat yang sepatutnya

👉 mengecilkan dan firm kan lengan

👉 membetulkan postur badan


Zati sendiri dah pakai Thera Vest ni. 
Amat selesa dan badan rasa sedap dan kemas je. Sakit belakang urat belikat, lenguh-lenguh bahu memang tak rasa dah. Ini sebab adaya FIR Nano Dot di bahagian belakang dan kristal magnetik yang bagi efek terapi pada badan. Badan umpama di massage gitu 😍
Jangan risau kalo berpeluh banyak kat ketiak tu. Tak rasa rimas, panas atau melekit pun. Tapi rasa sejuk je sebab fabriknya ada teknology Untra Cooling Fibre dari USA. Nak pakai pun senang je sebab cangkuknya di bahagian depan.

Ni ringkasan ciri-ciri 360 Thera Vest.

1. Fabrik jaring besar bawah lengan

- Membantu pengudaraan

- Serap peluh

2. FIR Nano Dot (Abdomen)

- Memperbaiki peredaran darah

- Mengaktifkan metabolism

- Menghangat & melindungi perut & rahim

3. Pembentukan lengan

- Memampatkan dan mengalihkan lemak berlebihan untuk mengecilkan lengan

4. Rekaan berstuktur

- Rekaan berlapisan pada bahagian abdomen

- Memberi keselesaan yang optimum

- Mengempiskan perut dan mencantikkan kontur pinggang

5. Rekaan silang pada belakang

- Membuka bahagian dada & bahu

- Membetulkan postur badan

- Mengelakkan bongkok

- Melindungi tulang belakang

6. 3 batang aloi lembut

- Menyokong bahagian belakang & pinggang

- Mengelakkan bongkok

7. FIR nano-Dot (belakang)

- Memperbaiki peredaran darah

- Mengaktifkan metabolism

8. 8 kristal magnetik

- Dijahit pada titik akupuntur

- Melegakan bahu, leher, bahagian belakang & pinggang

- Melegakan kelesuan & sakit otot


Apa yang membuatkan kita selesa bila pakai 360 Thera Vest ni.

Jawapannya adalah teknologi fabriknya gabungan dari 3 negara iaitu USA, Jepun dan Korea.

➤ 360⁰ fabrik pengunci lemak (fat locking fabric)

Push - Menolak
Lift - Mengangkat
 Lock - Mengunci
Support - Menyokong

Bila pakai lemak di badan ditolak ke tempat yang betul, diangkat, dikuncikan di tempat berkenaan supaya ianya kekal kat situ. Tak bersepah-sepah ke tempat lain. Jadi bila nak pakai tu ada teknik dan cara mengalihkan lemak tu. Thera Vest expert macam Zati ni akan bantu uols tunjukkan cara yang betul.


➤ Honeycomb weaving & stitching technology (teknologi tenunan dan jahitan sarang lebah)

- Elastik, lebih anjal, fleksibel & tahan lama

Pergerakan badan jadi fleksibel, tak kaku macam robot walaupun thera Vest melekap dan terasa grip memegang badan kita. Sesuai dan selesa bila pakai untuk buat exercise, jogging, zumba dan apa-apa aktiviti pun.

Bila dah pakai lama pun dia takkan loose atau mengembang. Fabriknya meregang ikut badan kita, tapi bila dah bukak dia akan kembali ke bentuk asal.

➤ Ultra Cooling Fibre (fabrik penyejuk Ultra Fibre)

- 15x lebih halus berbanding rambut manusia

- 3x lebih lembut

- 6x lebih menyerap peluh

Sebab tu bila berpeluh banyak pun, tak terasa melekit, rimas atau panas. Fabriknya sangat lembut, halus dan menyejukkan.


Macam mana pulak yang dikatakan ada fungsi terapi dan memberi kesihatan yang baik bila dipakai.

Jawapannya adalah pada FIR Nano Dot dan magnetic crystal teknology yang disulam pada 360 Thera Vest ni.

1. FIR Nano Dot

➤ mengaktifkan peredaran darah

➤ mengingkatkan metabolism badan

➤ menyelaraskan suhu badan

➤ melegakan kelesuan badan

➤ mengurangkan sakit otot

2. Magnetic crystal pada titik akupuntur

➤ ada 2 biji kristal magnet di bahu dan ada 6 biji di bahagian belakang pinggang

➤ mengingkatkan peredaran darah, oksigen dan nutrien ke seluruh badan

➤ melegakan sakit otot

➤ menggalakkan penyembuhan

➤ membuang toksik dalam badan

Ni cara pakai 360 Thera Vest yang betul.

Meh kita tonton sama-sama video ni on 360 Theraseries.



Menarik kan.

Jom dapatkan set uols sekarang.

www.wasap.my/60133333446

Zati sedia membantu dapatkan set yang selesa untuk pemakaian uols.



💓💓💓


 








No comments:

Post a Comment

Thera Vest - Vest terapi badan dari SHOM

  360 Thera Vest ni adalah salah satu revolusi dari jenama Premium Beautiful. Sebelum ni dah ada 360 Therapants, yang ini adalah pasangan di...