15 Jan 2021

Supercharge Your Immunity dengan produk Sahajidah Hai-O Marketing

Hai Assalamualaikum dearies 😍

Semoga anda yang membaca blog zati ni sentiasa sihat tubuh badan, especially sekarang ni kita masih lagi berperang dengan wabak Covid-19. Semoga kita semua sentiasa jaga jarak fizikal kita semasa berada di tempat umum, pakai face mask dan sentiasa bersihkan tangan ye. Dan sebolehnya kita elakkan keluar berjalan-jalan di luar kalo tiada keperluan ye.


Dalam kita sentiasa elakkan 3S dan amalkan 3W ni, jangan lupa untuk kuatkan sistem imun badan kita. Dalaman kita kena sentiasa kuat ye. Antibodi kena kuat. Barulah bole badan melawan bakteria dan virus penyebab penyakit.

Banyak cara untuk kekalkan sistem immune badan kita. Salah satunya mengamalkan supplement. Di Sahajidah Hai-o Marketing (SHOM) ada banyak produk yang boleh bantu kita untuk kekalkan sistem immune badan kita.

Jom kita kuatkan pertahanan tubuh badan kita superfoods ni.

👉 Garlic Tablet
👉 Prolicious
👉 Garam Buluh Premier Drink




💪 Menguatkan sistem imun badan
💪 Mencegah simtom penyebab deman
💪 Menggalakkan penyembuhan dalaman yang lebih cepat
💪 Memberikan nutrien yang baik untuk badan


Untuk pencegahan luaran pulak, lepas balik dari kerja atau luar, bersihkan badan atau mandi dengan Marine Essense Bodywash, Shampoo dan bole jugak gunakan Marine Essence Beauty Bar yang kesemuanya ada kandungan Garam Buluh.

Untuk kebersihan rumah, Bio Cleanz digunakan untuk mengelap mana-mana bahagian rumah yang selalu dipegang contohnya tombol pintu dan pemegang tangga.

Inilah yang bole disarankan dalam menjaga diri kita sendiri. InsyaAllah kalo diamalkan selalu, kesihatan kita terjamin. Jadi uols boleh lah dapatkan produk-produk ni call/wasap zati di 👇


atau

bole je klik kat link bawah ni, uols bole la shopping sendiri, macam uols shopping kat lazada atau shoppe tu. Penghantaran akan dibuat terus oleh HQ SHOM. Senang sangat 😁


#KitaJagaKita
#StayAtHome
#StaySafe
#Covid19




No comments:

Post a Comment