15 Jan 2021

Cara mudah dan cepat nak dapatkan produk Sahajidah Hai-O

Hai uols, Assalamualaikum wbt 😍

Terima kasih sebab sudi membaca blog zati ni.
Entry kali ni nak perkenalkan uols dengan eSHOM.

Apakah itu 😕
Haaa.. ini adalah satu platform online shopping uols!!!


Tu dia link nya. Cuba klik kat link tu.

Tadaaaaa 😀



Kat eSHOM ni, uols bole beli mana-mana produk SHOM yang uols berkenan. Tak perlu nak call/wasap zati untuk place order. Bole beli sendiri macam uols beli barang kat lazada atau shoppee tu.


Klik kat 'SHOP' tu dan pilihlah produk apa yang berkenan. Keterangan ringkas pasal produk ada jugak disertakan. Harga ofkoz la ada kan 😀

Untuk kategori Body Shaping Lingerie tu, zati nasihatkan contact terus zati untuk pembelian. Sebabnya untuk produk Premium Beautiful dan 360 Thera perlu ada konsultasi yang lebih mendalam giteww 😍

Dari segi payment pun senang je. Pilih je nak FPX atau Credit Card. Kalo pembelian uols melebihi RM200, FREE delivery charge SHOM bagi.

Delivery pun dibuat terus dari HQ SHOM. Uols cuma tunggu je kat rumah. Semua di hujung jari je.

Kalau la pulak uols berminat nak daftar sebagai ahli SHOM dan nak buat duit poket sampingan di musim wabak Covid-19, memang sangatlah zati alu-alukan.

Nak daftar pun senang je. Guna link eSHOM zati tu yang sama tu jugak.
Kali ni klik kat 'JOIN US' kat atas tu.


Isi segala maklumat peribadi yang diperlukan. Jangan risau segala maklumat dilindungi Akta PDPA 2010.

Pendaftaran baru akan dikenakan bayaran RM47. Tapi.. uols akan dapat percuma sekotak MIN CHA bernilai RM39.60. Untung kannn 😍

Selepas pendaftaran disahkan oleh SHOM, uols akan dapat SMS untuk activate membership anda di link ini



Uols klik 'New Distributor Activate' dan follow je arahan dalam website tu. Dan wallahhh.. dah confirm jadi ahli keluarga SHOM 😍

Apa kelebihannya daftar ahli SHOM ni?

Selain dapat title Pengedar Sah SHOM, uols bole mulakan perniagaan sendiri jadi usahawan SHOM.

  1. Boleh buat belian dengan harga ahli - jimat 20%
  2. Untung runcit
  3. Bonus prestasi bermula 3% - 41%
  4. Kelas dan ilmu marketing percuma, Group coaching
  5. Pelbagai Bonus syarikat seperti Bonus Manager, Carfund Bonus, Bonus Wawasan, Bonus CDM, Sales Rebate
  6. Insentif pelancongan - KIV dulu disebabkan Covid-19
  7. Anugerah Pencapaian - Red Carpet Event

Sahajidah Hai-O Marketing ni dah lebih 27tahun berada di Malaysia. Masih kekal utuh dan setiap tahun pasti ada produk baru yang dikeluarkan. Produk yang dikeluarkan adalah produk yang bermutu tinggi dan berkualiti.

So apa tunggu lagi.

Happy shopping 💓💓💓





No comments:

Post a comment