3 Nov 2019

360 THERA - Legging terapi

Hello my lovely readers 😍
Entry ni untuk memperkenalkan kat uols satu produk terbaru dan bakal jadi satu fenomena pulak nanti.

Apa dia tu? Ianya dinamakan 360 Thera.
Seluar seakan-akan legging dari rangkaian Premium Beautiful jugak.

Jom layan video ni sat 😀






Dinamakan 360 Thera adalah sebab fungsi fabriknya yang cukup elastik, mampu meregang dan mempunyai kelebihan:

Menolak (Push)
Menganjak (Lift)
Mengunci (Lock)
Menyokong (Support)

segala lemak dari semua arah (360⁰) iaitu di sekitar perut, punggung, peha sampai la ke betis kaki.

Fabrik Pengunci Lemak 360 diperbuat dari Amerika Syarikat dan dilapisi dengan teknologi Fabrik Penyejuk Ultra-fiber dari Jepun.

Memang sepanjang zati pakai 360 Thera pants ni, tak terasa panas, rimas atau melekit-lekit walaupun berpeluh. Sejuk dan selesa je rasanya.

Perkataan Thera tu pulak adalah kerana fungsi terapi atau terapeutik yang direka ke atas seluar 360 Thera ni.

Sebagai salah satu rangkaian Premium Beautiful, mestilah 360 Thera ni ada FIR (Far Infra-red Ray). Tapi uniknya FIR kat legging ni direka guna teknologi Nano-Dot dari Korea.

Tengok ni dot-dot pink yang terletak di lapisan dalam bahagian perut. Inilah dia FIR Nano Dot tu. Letaknya di situ adalah bagi membantu masalah perut buncit, masalah rahim, masalah period, keputihan dan juga menjaga aset wanita yang paling berharga tu.

Selain dari FIR Nano-dot, legging Thera ni mempunyai 13 kristal magnetik yang diletakkan di titik-titik akupuntur di perut, belakang pinggang, luar peha dan di lutut.


Kelebihan fungsi teraputik ni:

✷ Melancarkan peredaran darah ke seluruh badan
✷ Mengurangkan urat labah-labah di kaki (varicose vein)
✷ Mengurangkan rasa lenguh-lenguh dan ketidakselesaan pada sendi dan kaki
✷ Meningkatkan metabolisme badan
✷ Mengurangkan sakit sendi lutut
✷ Meningkatkan kualiti tidur

Sepanjang zati sarungkan seluar 360 Thera ni, kaki terasa ringan sangat. Setiap hari pakai high heels ke ofis, berjalan ke sana sini, turun naik tangga dengan high heels, betis memang selalu rasa tegang dan lenguh-lenguh.

Lepas sarungkan Therapants ni, lega sebab tak terasa pun lenguh, atau keras mengejang di belakang betis. Malamnya pulak terasa dapat tidur dengan lena. Sebabnya bila darah berjalan lancar dan elok seluruh badan sampai ke kaki, insya Allah kesihatan seluruh badan kita pun jadi lebih baik.


Oooh.. satu lagi yang menariknya 360 Thera ni, di bahagian depan perut tu ada ZIP 😀

Senang nak pakai dan bukak. Senang urusan nak ke toilet tau, macam bukak zip seluar slack/jeans je.

Sejak dilancarkan awal Oktober aritu, memang laku keras 360 Thera ni. Dan feedback dari mereka yang dah pakai pun memberangsangkan sangat.




Berminat nak pakai seluar legging 360 Thera ni, boleh direct text zati di 013-3333446.

Tapi sebelum tu, kena bagi ukuran pinggang dan puncak punggung bagi nak menentukan size yang sesuai.


Ada 8 size mengikut ukuran. Jadi bagi yang berminat, boleh wasap.my/60133333446 dan bagi ukuran dalam cm dan zati akan cadangkan size yang sesuai untuk uols.

Inilah legging yang boleh mengempiskan perut sekali pakej dengan menguruskan kaki kita. Settle masalah kebuncitan dan kaki besar kannn 😁


No comments:

Post a Comment