31 Oct 2018

BIO VELOCITY SLEEP MATE BVSM - TILAM KUAT SELIMUT AJAIB

PROMOSI HUJUNG TAHUN 2018 BIO VELOCITY SLEEP MATE (BVSM)

BERITA BAIK untuk uols yang nak dapatkan set Bio-Velocity Sleep Mate a.k.a Pelapik Tilam Kuat untuk terapi & ikhtiar bagi pelbagai penyakit.

Beli 2 pada harga biasa, dapatkan yang ke-3 pada harga RM599 je.

Untung dapatkan sekarang kan. Klik je link wasap ni
wasap.my/60133333446

πŸ”ΊπŸ”»πŸ”ΊπŸ”»

Nak tau tak apa selimut ajaib BVSM tu?
BVSM tu adalah Bio Velocity Sleep Mate, iaitu pelapik tilam bertenaga Bio Velocity yang membantu menyelesaikan pelbagai masalah kesihatan. 

Cara penggunaannya amat senang. Kita cuma perlu tidur berlapikkan BVSM ni ataupun gunakkannya sebagai selimut. Kalo time siang tu, bole peluk-peluk je atau duduk atas pelapik tilam ni.

Ni dia rupanya pelapik tilam BVSM tu. Macam mattress cover yang biasa kita beli kat mall tu.


Pengalaman zati sendiri dengan pelapik tilam BVSM ni, sebenarnya lama dah, way back in 2013. Belum pun jadi usahawan SHOM ni. Ceritanya zati dan adik beradik decide nak belikan BVSM ni untuk arwah mama.

Arwah mama masa tu ada penyakit alzheimer. Orang kita kata penyakit nyanyuk la. Mama masa tu memang daya ingatan dia lemah. Anak-anak dia tak kenal. Memori dia terhad sangat. Dia cuma ingat masa zaman lampau dia je. Kesihatan badan dia ok, cuma dia tido tak lena sangat. Asik-asik terjaga, especially tengah malam. Kadang siang dia ingat malam, malam dia ingat siang. Dia jadi restless. Kesian tengoknya.

Then salah sorang adik-beradik zati share satu testimoni seorang makcik yang menghidap alzheimer jugak, guna BVSM ni. Makcik tu dah boleh ingat semula, dah boleh solat dengan sempurna selepas tido berselimutkan BVSM ni. Teruja kitorang nak beli BVSM ni.

Lepas beli tu, setiap malam kakak yang jaga mama masa tu akan selimutkan mama dengan BVSM. Alhamdulillah lepas pada tu, tido dia lena sangat. Dah terjaga waktu malam. Bangun pagi pun nampak lebih segar. Ye la sebab bila kita dapat tido yang cukup dan lena, badan kita dapat cukup rehat. Jadinya akan lebih segar bugar lah kan.

Zati memang sarankan sangat uols bagi ibubapa uols ni tido beralaskan atau berselimutkan BVSM ni. Di usia tua, ibubapa kita ni perlukan rehat yang banyak. Tenaga diorang dah tak sekuat orang muda. Tido yang lena yang berkualiti la terapi yang paling bagus dan berkesan untuk diorang.

Guna tilam BVSM ni pun mudah je. Kalo uols nak pegi travel mana-mana pun, boleh bawak dan duduk je atas pelapik tilam BVSM ni. Dalam keta, train even nak handcarry dalam  flight pun boleh.


APA ITU BIO VELOCITY SLEEP MATE (BVSM) @ TILAM KUAT

Bio Velocity Sleep Mate (BVSM) adalah sejenis PELAPIK TILAM BERTENAGA yang direka khas untuk membantu menyelesaikan pelbagai masalah kesihatan dan membantu proses terapi hanya dengan cara berbaring, peluk, alas, selimut atau hanya memandang ke arah pelapik tilam BVSM ini.

Bio Velocity Sleep Mate (BVSM) adalah hasil kajian selama 20 Tahun dari RUSIA, teknologi dari KOREA, fabrik berkualiti dari GERMAN dan dijahit Di MALAYSIA. BVSM ini merupakan pelapik tilam pertama di dunia dan di Malaysia menggunakan Teknologi Tulen CAHAYA MATAHARI PAGI (DHUHA) & GARAM LAUT DALAM.

Pelapik tilam Bio Velocity Sleep Mate (BVSM) ini akan disuntik dan disemburkan garam dari laut dalam yang sudah melalui proses menjadi ‘garam buluh’ yang didedahkan pada cahaya matahari selama sebulan pada waktu dhuha. Waktu Dhuha yang dimaksudkan adalah waktu antara pukul 8 pagi sehingga 11pagi. Hanya waktu dhuha sahaja mempunyai unsur istimewa pada cahaya matahari untuk kesihatan dalam menyelesaikan pelbagai penyakit termasuklah sakit-sakit mistik.


Ciri-ciri Pelapik Tilam Bio Velocity Sleep Mate (BVSM) ialah ringan dan bersaiz Queen. Tidak menggunakan charge/bateri/plug elektrik. Boleh dibuat selimut, alas cadar atau dilipat kecil menjadi bantal dan mudah dibawa ke mana sahaja (boleh bawa travel).



BAGAIMANA BIO VELOCITY SLEEP MATE BERFUNGSI?

Pelapik Tilam Bio Velocity Sleep Mate akan mengeluarkan gelombang dari garam buluh yang telah disuntik. Apabila aura kita lemah, negatif value mudah untuk masuk ke dalam otak, ke hati kita mengakibatkan badan letih, lesu, tak berdaya, dan beremosi.  Dengan BVSM membantu menyeimbangkan kembali hormon dalam badan.

Antara keistimewaan Bio Velocity Sleep Mate ini:

* meningkatkan kadar metabolisme badan kita 
* mengaktifkan sel-sel berfungsi
* menggalakkan peredaran darah
* meningkatkan daya tahan tubuh dan meningkatkan sistem imun
* meningkatkan tahap tenaga
* menstabilkan emosi dan mengurangkan tekanan
* re-energizes, pembaikan dan meremajakan sel-sel
* meningkatkan daya hidup
* meningkatkan keupayaan penyembuhan semulajadi
* mengharmonikan fungsi-fungsi fizikal
* melegakan keletihan dan kesakitan
* merangsang dan mengawal sistem saraf autonomik
* menggalakkan fungsi jantung
* menggalakkan tidur yang sihat dan berkualiti

BAGAIMANA KESAN BIO VELOCITY SLEEP MATE?

Hanya 10 saat sahaja pandang ke arah  pelapik tilam BVSM ini sudah terasa tenaganya. Kalau baring atau tidur semalaman anda akan merasa lebih cergas, sangat bertenaga dan puas tidur walaupun hanya sekadar 2 hingga 3 jam sahaja. Ianya memberikan tidur lena yang berkualiti mengikut keperluan badan seseorang.

Ini ujian yang dilakukan ke atas BVSM.





Bagaimana BIO VELOCITY SLEEP MATE mampu merawat penyakit dari hujung rambut sehingga hujung kaki?

➨Gelombang yang terhasil daripada garam buluh akan mencari molekul air dalam badan. Molekul air sentiasa bergetar dan akan menghasilkan lebihan tenaga dari gelombang tersebut mengakibatkan molekul air akan bergetar lebih jauh dengan kadar frekuensi yang lebih laju.

➨Akibat dari getaran molekul air yang laju menyebabkan molekul air terputus dan membebaskan OKSIGEN dan TENAGA HABA dalam salur darah (punca berpeluh dan haus semasa tidur dengan BVSM)

➨Apabila terasa panas akibat PEMBEBASAN HABA dalam salur darah, proses DETOX bermula. Saluran darah akan bersih dan berjalan lancar kerana semua kolestrol telah pun mula terlerai.

➨Metabolisma semakin meningkat kerana sel yang semakin aktif membiak bersama dengan kadar pembebasan oksigen yang tinggi (RENEWAL)


➨Hormon akan seimbang dan dengan izin ALLAH semua penyakit akan pulih kerana tiada lagi saluran darah yang tersumbat.

Siapa Perlu Tidur Dengan BIO VELOCITY SLEEP MATE ini?

BVSM Tilam Terapi ni sesuai untuk semua golongan dan kegunaan seisi keluarga. Dari seusia bayi sampailah warga emas.

Dengan izin Allah banyak penyakit telah berjaya dirawat dengan menggunakan BVSM seperti :-
Gout
Sakit otot
Senggugut
Tekanan darah tinggi
Pesakit Asma
Pesakit Kencing Manis
Pesakit Strok
Sakit Sendi
Insomnia (susah tidur)
Tekanan perasaan (stress)
Terdedah kepada radiasi
Sakit tulang belakang

Cara penjagaan Tilam Terapi BVSM

BVSM boleh dicuci setahun sekali. Gunakan bahan pencuci kain yang berorganik untuk mencuci dengan tangan secara lembut dan keringkan di bawah matahari. Dicadangkan cuci di kawasan yang terkena kotoran sahaja.

Zati cuma sembur Multi Purpose Spray Bio Cleanz ni je kat BVSM masa terkena darah yang keluar dari hidung isaac dulu. Kemudian jemur je waktu pagi antara pukul 8 - 11 am. Senang kan.



Cepat dapatkan promosi hebat ini dengan harga istimewa.



1 untuk diri sendiri
1 untuk ibubapa
1 untuk anak

Haaa.. cukup la 3 kan, cuma RM3,406.40.
Jimat RM804.70 😍

Wasap.my/60133333446
atau
https://zatiazhanyunus.sahajidahhai-o.com.my/index.php/repcart/product/500



No comments:

Post a Comment