18 Sep 2018

PROMOSI HERBA MAHARANI 2018 - HARGA JIMAT & MENAWAN

Hai uols, Assalamualaikum..

Dah baca kan tajuk entry ni 😄

Bak kata mentor zati, ini first time Sahajidah Hai-O buat promo HERBA MAHARANI.

Harga normal sekotak Herba Maharani ni RM113.20.
Promosi bermula 1 Sept 2018 - 31 Dec 2018 ni, beli 3 kotak pada harga biasa/normal, dan boleh beli kotak ke-4 dengan harga RM59.00 SAHAJA 😲😲😲


Maknanya uols beli 4 kotak dengan jumlah harga RM398.60 sahaja (tak termasuk postage)
Save RM54.20.

Jimat sangat tau. Boleh buat stok sampai 4 bulan.


Antara kebaikan Herba Maharani ni yang bagus untuk wanita adalah :-



• Herba Maharani Ikhtiar Untuk Hamil.

• Herba Maharani Membantu Untuk Cyst.
• Herba Maharani Membantu Untuk Fibroid.
• Herba Maharani Membantu Untuk Masalah Keputihan.
• Herba Maharani Membantu meRAPATkan.
• Herba Maharani Membantu Melancarkan Darah Nifas.
• Herba Maharani Membantu Stabilkan Hormon Period.
• Herba Maharani Menghilangkan Senggugut.

JANGAN RISAU sebab Herba Maharani :-

✔ Diluluskan Kementerian Kesihatan Malaysia - MAL 200144197

✔ Disahkan halal oleh pertubuhan China Islamic Association iaitu salah satu badan Islam luar negara yang diiktiraf oleh JAKIM.


Zati sendiri lepas amalkan Herba Maharani ni dapat mengurangkan rasa senggugut bila period, period jadi on time setiap bulan dan paling best mengurangkan keputihan jugak. Takde dah rasa gatal-gatal kat miss V tu disebabkan keputihan. Siapa yang pernah rasa kegatalan merenyam-renyam disebabkan white discharge ni, tentu rasa lega yakmat bila dah takde masalah tu. Happy giler. Badan pun tak lesu-lesu dah 😀






Wasap zati 013-3333446 untuk dapatkan promosi Herba Maharani ni. Sampai hujung bulan September 2018 ni je ye.

No comments:

Post a Comment