31 Jul 2018

PREMIUM BEAUTIFUL EXPERT : MYN BUSINESS CLASS GOMBAK

Assalamualaikum dearies..


Seminggu lepas balik daripada Business Preview Melaka, sekali lagi zati diberi tugasan untuk share testimoni pasal Premium Beautiful.

Memang gelabah yakmat kali ni. Pertamanya sebab zati dimaklumkan petang Jumaat, kelas nya akan diadakan keesokkan paginya. Bayangkan. Tak sampai 24jam pun.

Keduanya, kelas ini dibuat oleh Multimillionaire pasangan suami isteri CDM Haji Azlan Deraman dan CDM Hjh Siti Rohana Yusuf. Mereka berdua ni dah lebih 16 tahun berniaga di atas platform Sahajidah Hai-O ni. Bayangkan nak bercakap di depan yang audience nya adalah orang yang lebih arif dan berjaya daripada kita. Ya Allah berikan kelancaran buatku untuk menyampaikan perkongsian untuk dimanfaatkan bersama..

Tapi zati ambik tugasan ni sebagai satu asas untuk perbaiki kekurangan dan sebagai satu pengalaman dalam hidup zati sendiri. Kalo takde cabaran dalam hidup, tak kick la kan 😁

Kali ni slot untuk product talk, CDM Salleha Roslan atau lebih mesra dipanggil Kak Sal bercakap pasal produk hot SHOM iaitu Premium Beautiful, Shake Me dan product yang diberi nafas baru BB+Glo.


Walau dah berkali-kali dengar presentation daripada CDM Kak Sal ni, tapi setiap presentation mesti ada je ilmu baru yang disampaikan. Gaya Kak Sal bercakap pun sentiasa bersemangat.

Lepas slot product maka Kak Sal berikan slot seterusnya pada zati untuk sharing mengenai testimoni Premium Beautiful.


Intipati presentation zati sama je macam kat Melaka last week. Alhamdulillah walau jantung rasa macam nak stop, tapi tugasan yang diberikan dapat dilaksanakan.

Slot seterusnya adalah yang paling dinanti-nantikan. Business sharing daripada CDM Hj Azlan Deraman atau lebih mesra dipanggil Abang Lan.

Penerangan CDM Abang Lan macam real situation business sharing. Memang jelas satu-persatu diterangkan apa yang kita perlu buat dan apa yang kita akan dapat dalam bisnes ni.


Slot motivasi CDM Hjh Siti Rohana memang sentiasa ohsem. Bersemangat Kak Ana bercakap. Bagi zati Kak Ana ni seorang yang kuat berpegang pada apa yang diimpikan. Maksudnya kalo dia nakkan sesuatu, dia akan buat all out sampai capai impian dia.Teringat sharing Kak Ana pasal macam mana impian dia nak kurus sebelum balik raya tahun lepas. Dia betul-betul amalkan Shake ME + Min Kaffe + N'Licious + tak tinggal full set korset Premium Beautiful. Dengan azam yang kuat tu, Kak Ana balik beraya ke kampung halaman beliau dengan berat badan 66kg daripada 102kg. Wowww sangatkan.

Ni zati share kan sekali lagi testimoni Kak Ana. Sekarang Kak Ana makin kurus dan macam anak dara je dah.Seronok bila berkecimpung dalam platform Sahajidah Hai-O ni. Baik dari syarikat tu sendiri dengan produk dan benefits yang diberikan kepada usahawan mereka, hinggalah kepada usahawan-usahawan tu sendiri yang sentiasa berikan aura positif dan bersama berkongsi pengalaman dan ilmu.

Siapa yang berminat nak bersama-sama merealisakikan impian, jom wasap zati 013-3333446.


No comments:

Post a Comment

Thera Vest - Vest terapi badan dari SHOM

  360 Thera Vest ni adalah salah satu revolusi dari jenama Premium Beautiful. Sebelum ni dah ada 360 Therapants, yang ini adalah pasangan di...