2 Jun 2018

Harga Baru Produk SHOM - bermula 1 Jun 2018




1 June 2018
Tarikh keramat bagi seluruh warga Malaysia.
Perdana Menteri kita telah umumkan bermula 1 Jun 2018, kadar GST adalah 0%.

Dengan itu Sahajidah Hai-O Marketing juga telah keluarkan memo dengan memaklumkan kesemua produk SHOM akan dijual pada harga 0% GST.


Bila tengok senarai harga baru produk-produk SHOM memang ada penurunan lah.

Sukanya 😀😀😀

Uols yang dah jadi regular customer Min Kaffe, Min Cha, Garlic Tablet, Beauty Bar Marine Essence, set adik-beradik Eziclean dan lain-lain lagi tu, boleh enjoy harga baru lepas ni. Bestkan. Harga jimat tapi kualiti tetap sama.

Untuk yang dah lama teringin sangat nak pakai korset kegemaran Fazura ni, this is the time lah.

Harga lebih murah daripada sebelum ni. Lagi jimat la uols 👍



So apa ditunggu lagi. Peluang keemasan ni.
Nak beli full set boleh, nak beli part by part pun boleh.

Cepat call Zati bagi ukuran badan uols dan Zati bagi harga special korset Premium Beautiful ni kat uols.

Ni cara nak bagi ukuran badan uols. Ikut je steps yang dalam gambar ni.


Kalo agak-agak tak berapa konfiden nak ukur tu, boleh je call Zati. Kita set time nak jumpa kat mana, nanti Zati ukurkan. Untung-untung boleh terus pakai hari yang sama kan 😊

Call/wasap Zati kat 013-3333446 cepat ye. Orang kata kalo dah asik termimpi-mimpi atau sampai tak tido malam teringatkan korset viral Premium Beautiful ni, maknanya memang kena beli jugak tu (sebab dulu Zati pun macam tu 😝)

💓💓💓






1 comment:

  1. Proud of you zati, terima kasih menjadi protege yang istiqamah. lets capai impian sama-sama ye.

    ReplyDelete