27 May 2018

Proven Success : Premium Beautiful Corset + Shake Me + Min Kaffe

Berjaya turunkan 10kg berat badan 😤


Ini memang real punya testimoni. Ingat lagi dalam bulan Mac 2017, first time zati jumpa CDM Siti Rohana Yusof (Kak Ana) ni kat class di Dolomite Centre. Masa tu memang badan beliau berisi seperti dalam gambar kat atas tu. Then baru-baru ni personally berjumpa lagi masa gathering sebelum nak puasa aritu, memang teruja tengok Kak Ana ni. Hilang lemak separuh badan. Magik sungguh.

Memang bukan senang nak turunkan berat badan sebenarnya. Tapi bukti yang depan mata zati ni proved that losing weight is not impossible.

Macam mana caranya?

Kak Ana amalkan pengambilan Shake Me setiap hari. Campur dengan separuh sachet Min Kaffe. Di samping tu kena jugak la jaga pemakanan yang lain. Banyakkan makan buah dan minum air kosong. Dan juga bersenam la sikit dalam 30 minit-1 jam sehari. On top of that, Kak Ana tak lekang dengan pakai korset Premium Beautiful. Semua ni kena buat dengan konsisten ye.


Sekarang mari kita tengok macam mana setiap produk SHOM yang Kak Ana ni amalkan boleh bantu beliau turunkan berat badan dengan jayanya.

SHAKE ME

Ia adalah sejenis minuman berasaskan protein soya. 3 ramuan utama Shake Me adalah Protein Soya, Garam Buluh dan L-Carnitine 'Ejen Pembakar lemak'. Dan konsep Shake Me ni adalah :



👉 Mineral - membekalkan mineral yang mencukupi semasa proses penurunan berat badan.

👉 Maintenance - bantu kawal dan maintain berat badan yang ideal.

👉 Metabolism - bantu tingkatkan metabolisme badan kita.

5 sebab mengapa protein merupakan pilihan terbaik untuk menurunkan berat badan:

1)  penyerapan protein di dalam badan lebih konsisten menyebabkan badan "feel satisfied"

2)  kombinasi hidangan tinggi protein dengan karbohidrat (sayur-sayuran, ubi kentang) menghalang penyerapan gula dalam badan dengan agresif

3)  makanan yang tinggi protein merangsang pembakaran kalori dengan lebih tinggi dalam badan jika dibandingkan dengan lemak.

4) protein bertindak sebagai "fuels" (bahan api) untuk membakar lemak

5)  protein merupakan komponen utama dalam pembentukan dan pemulihan otot terutama semasa dan selepas beruskan, senaman ataupun aktiviti fizikal.


Istimewanya Shake Me ni adalah:

❤ Rendah kalori - hanya 90 kcal je
❤ Tinggi Protein dan Serat
❤ Sumber Calcium dan Magnesium
❤ Diperkaya dengan garam buluh, L-carnitine, vitamin dan mineral



Min Kaffe


Min Kaffe ni juga sesuai untuk pengamal diet sebab sangat baik untuk proses detoks dalam badan dan menjadikan perut rasa kenyang lebih lama.

Kopi Garam Buluh ni juga sebagai energy booster dan seeloknya diambil waktu sarapan pagi. Boleh kasi energy sepanjang hari.

Ramuan utama:

Kopi Robusta
Garam buluh

Keberkesanan:

❤ Kaya dengan unsur anti-pengoksidaan.
❤ Kaya dengan bahan mineral dan elemen surih seperti magnesium, besi, kalsium dan kalium.
❤ Menghilangkan keletihan fizikal dan mental.
❤ Melegakan tekanan.


Kalau dibancuh Shake Me & Min Kaffe ni rasanya macam mocha. Lagi sedap kalau disejukkan. Umpama iced mocha giteww 😁

Korset Premium Beautiful

Untuk luaran pulak, korset Premium Beautiful ni sangat membantu. Peranan dia besar dalam mengawal pemakanan kita dan jugak re-shape badan kita.


Bila Premium Beautiful ni melekap kat badan, semua lelemak dialihkan ke tempat yang sepatutnya dan ianya akan berada di kedudukan yang betul. So mana-mana part yang nampak gelebeh sebelum ni semuanya jadi kemas dan terletak je.

Kak Ana pesan, bila time makan, jangan pulak bukak korset ni. Maunya non-stop pulak kita makan, sedap je 😁

Satu lagi cara Premium Beautiful ni membantu untuk melangsingkan badan adalah dengan adanya FIR kat korset Premium Beautiful tu.

FIR tu secara aktifnya menembusi kulit badan kita dan membakar lelemak yang termampat tu. FIR jugak boleh meningkatkan kadar metabolism badan. Cekap dalam penghantaran nutrien dalam badan dan membuang toksin dalam badan kita.

Menarikkan formula hilangkan lemak separuh badan Kak Ana ni.

Kalau dah tertarik tu, cepat-cepat contact zati untuk dapatkan pakej lengkap langsingkan badan ni.
Contact Zati 013-3333446 untuk dapatkan harga kasih sayang yang sangat menarik 💗





No comments:

Post a Comment