18 Mar 2018

Sihat dan Bergaya dengan Premium Beautiful

Hai dearies,

Rupanya dah setahun lebih Zati pakai korset Premium Beautiful ni. Mula pakai penghujung Feb 2017. Masa tu memang teruja sangat nak tengok dan rasa macam mana la agaknya pakai Magic Cloth Premium Beautiful ni.

Lepas beberapa bulan efek dia memang ohsem 👍
Tak rasa dah sakit-sakit belakang dan lenguh-lenguh bahu dengan Premium Beautiful ni. Takyah dah suruh En Somi picit-picit bahu, tumbuk-tumbuk belakang badan ni 😀

Then berat badan pun turun daripada 69kg ke 62kg dalam bulan May 2017. Rasa nak melompat bintang masa tu. Ye la sebelum ni, memang susah nak turun berat badan walau sekilo pun, walau berdiet (ye ke 😜) dan beraerobik kat ofis. Faktor umur pun ye jugak. Bila dah sarung korset Premium Beautiful ni secara konsisten 8 jam sehari setiap hari, memang inilah kesannya.





 Apa ciri-ciri Premium Beautiful korset ni yang boleh membantu kita dapatkan kesihatan tubuh badan yang baik dan jugak dapat bentuk badan yang diidamkan.

Premium Beautifuk korset ni ada 3 bahagian yang utama iaitu:


        
    LONG & SHORT BRA
    • Rekabentuk unik 3 dimensi cup pyramid menampung payudara agar tidak jatuh & bertindak menganjalkannya.
    • Bentuk 'U' di belakang mengagihkan lelemak ke tempat yang sepatutnya.
    • Membantu mengempiskan perut buncit dan masalah berkaitan perut.
    WAIST NIPPER

    • Mengandungi 7 tetulang teknologi tinggi untuk membantu mengurangkan masalah tulang belakang seperti bongkok, slip disc dan sakit pinggang.
    • Membantu mengagihkan lemak terkumpul dari bahagian pinggang ke bahagian dada dan punggung menghasilkan bentuk badan yang ideal.
    • Sesuai untuk wanita selepas bersalin menggantikan barut/bengkung tradisional.


    LONG GIRDLE

    • Rekaan dan jahitan unggul dapat membentukkan pinggul yang lentur, membentuk kontur pinggul yang mempersona dan meninggikan pinggul.
    • Menghasilkan kontur peha dan pinggul, mengagihkan lebihan lemak pada peha ke bahagian pinggul dan membentuk kontur pinggul yang sempurna.
    • Rekaan mempatan 2 lapisan berfungsi menyelaraskan lemak pada sekitar peha, membentuk kontur peha yang menarik.
    Nak sihat dan bergaya dengan cara yang mudah, pakai je Premium Beautiful ni. Tukar je bra dan panty yang selalu kita pakai tu dengan Premium Beautiful ni. Mudah sangat kan. Biar je Premium Beautiful ni buat kerja dia.

    Jangan susah hati dan risau. Pakai korset Premium Beautiful ni selesa je walau pakai berjam-jam lamanya. Asalkan uols dapatkan daripada Premium Beautiful Expert macam Zati. Insya Allah Zati akan amik ukuran badan uols dan sesuaikan dengan saiz korset Premium Beautiful ni. Jadi bila pakai nanti akan rasa selesa sangat. Kalo takde saiz, SHOM akan custom made kan size korset Premium Beautiful ni. Untuk yang plus size pun boleh.



    Ikut pengalaman Zati sendiri, memang rugilah kalo tak sarungkan korset Premium Beautiful ni. Badan jadi lebih sihat, dan dapat pulak bentuk badan yang menawan. Memang berbaloi 😉

    Untuk dapatkan keterangan lanjut especially bab harga, boleh je wasap Zati kat 013-3333446 ye.





    ,

    No comments:

    Post a Comment