6 Jan 2018

Jamu Awet Muda Herba Maharani

Herba Maharani adalah jamu awet muda.
Pernah tengok tak herba ni sebelum ni?


Kotak merah menyala ni, dengan tulisan cina dan tertulis Te Zhi Bai Feng Wan.
Dalamnya ada 6 kotak merah kecil bersegi lapan. Dalam kotak merah octagon tu pulak ada bola putih. Dalam bola putih tu la terkandungnya 50 biji kecil herba berwarna hitam. Tengok tu, betapa pembungkusannya begitu rapi supaya terpelihara segala khasiat herba ni.

Semua wanita, tak kira lah siapa boleh amalkan HERBA MAHARANI. Daripada anak dara sampailah wanita yang sudah menopous, sangat-sangat digalakkan untuk amalkan Herba Maharani ni.

✓ Diluluskan kementerian kesihatan Malaysia - MAL 200144197
✓ Disahkan halal oleh pertubuhan China Islamic Association iaitu salah satu badan Islam luar negara yang diiktiraf oleh JAKIM.


Herba Maharani banyak membantu menyelesaikan masalah-masalah kesihatan yang dialami oleh golongan wanita masa kini seperti PCOS, Cyst, Fibroid, Period tak teratur, Keputihan, Period pain, Senggugut, Buang angin dalam badan, Keletihan, Lesu, Ikhtiar hamil dan macam-macam lagi.
Ianya juga dapat menghangatkan hubungan intim suami isteri dan menguatkan otot rahim/peranakan wanita untuk menghasilkan 'kemutan' yang luar biasa.

Herba Maharani dapat meningkatkan kadar metabolisma badan supaya badan lebih bertenaga dan aktif.

Kesan bila mengamalkan Herba Maharani secara berterusan adalah akan nampak lebih awet muda, menegangkan keanjalan kulit termasuk payudara dan mencantikkan pinggul.

Ramuan utama Herba Maharani adalah kombinasi lebih 20 jenis ubat tradisional yang berharga, iaitu pati ayam hitam, Concha Ostrea Gigas, Cornu Cervus Nippon, Radix Astragalus, Membranaceus, Radix Panax Ginseng, Rhizoma Cyperus Rotundus, Radix Angelica  Sinensis, Radix Paeonia Lactiflora, Radix Rehmannia Glutinosa, Rhizoma Ligusticum Chuanxiong, Radix Salvia Miltiorrhiza, Rhizoma Dioscorea Opposita dan Radix Giycyrrhiza Uralensis.


Sekotak Herba Maharani sangat berpatutan dan murah. 

Hanya RM98 sahaja ada 300 biji.
Cara pemakanan Herba Maharani :
⚫ 25-50 biji kecil sekali sehari (bergantung kepada kesesuaian badan)
⚫ hari pertama selepas period
⚫ waktu pagi sebelum makan
⚫ makan bersama air suam

Elok la mula amalkan makan Herba Maharani ni daripada sekarang. Sayangkan badan kita ni 😉

💗💗💗
Zati | 013.3333446

No comments:

Post a Comment

Thera Vest - Vest terapi badan dari SHOM

  360 Thera Vest ni adalah salah satu revolusi dari jenama Premium Beautiful. Sebelum ni dah ada 360 Therapants, yang ini adalah pasangan di...