12 Dec 2017

YEAR END SALE 2017 - PREMIUM BEAUTIFUL

PROMOSI YEAR END SALE PREMIUM BEAUTIFUL 2017

Ada yang dah lama tahu pasal korset viral Premium Beautiful ni kan.
Mesti jantung rasa berdebar-debar je bila baca pasal keajaiban korset ni kan.

Kalo dah rasa tak tertahan-tahan nak cantikkan body uols, boleh la terus wassap Zati 013-3333446.
Insha Allah Zati akan bagi free fitting sampai uols puashati dengan MagicCloth ni.

Bagi uols yang berminat, sempena penghujung 2017 ni, uols boleh JIMAT almost RM700 dengan pembelian 1 full set Premium Beautiful ni.
Nak tau lebih lanjut pasal PROMOSI Y.E.S ni, cepat-cepat wassap Zati 013-3333446



Memang berbaloi-baloi uols pakai korset Premium Beautiful ni.

✔ utk yang lepas bersalin (normal atau czer)
✔ utk yang ada masalah sakit belakang/slip disc
✔ utk yang ada masalah scoliosis
✔ utk yang ada masalah senggugut/ period pain
✔ utk yang ada masalah kandungan selalu gugur
✔ utk yang ada masalah period tak lancar
✔ utk yang nak ikhtiar hamil
✔ utk yang nak kurus

Bila pakai secara konsisten 8 jam sehari setiap hari, inshaa Allah masalah-masalah yang uols hadapi boleh pulih.

❤❤❤
Zati | 013.3333446




14 Sep 2017

Tak boleh ke cuma pakai Premium Beautiful ni 1 piece je?

Hai ladies..

Salah satu FAQ pasal Premium Beautiful ni adalah boleh ke kalau saya nak pakai girdle je? (sebab selalunya orang perempuan ada masalah bahagian punggung.. termasuk la zati 😉)


Jawapannya, boleh kalau lemak kat badan uolls tak bersepah-sepah 😁 

OK, katakan lah uolls pakai girdle je. Bila dah sarung girdle tu, otomatik lemak kat punggung dan perut tu akan berkumpul ke atas macam ni 👇👇👇


Umpama uolls pakai seluar jeans ketat. Lemak-lemak terangkat dan teralih ke bahagian pinggang dan atas perut. Ni la yang dipanggil Muffin Top 😁 

Lepas tu kalau uolls pakai long girdle ni je utk jangka masa yang lama, lama kelamaan lemak-lemak cepat terbentuk kat bahagian perut dan upper abdomen. Jadi kontur badan uolls terus lari dan tak menarik. 

Disebabkan keadaan spare tyre yang terbonjol ni lah, Zati amat-amat sarankan pakai korset Premium Beautiful in one full set. Means, kena pakai Long Bra, Long Girdle dan Waist Nipper.

Fungsi utama korset Premium Beautiful ni adalah pengalihan lemak. Setiap piece korset Premium Beautiful ni ada tugasnya masing-masing.
Boleh baca kat sini untuk lebih detail ye.



Bila uolls pakai korset Premium Beautiful ni, lemak-lemak yang ada kat bahagian punggung, peha, perut, lengan, dada dan bahagian belakang badan akan dialihkan serta merta. 



Kemudian lemak tu akan termampat ke tempat yang sepatutnya dan terbakar dengan bantuan FIR yang ada pada korset Premium Beautiful ni. Bila dah pakai korset Premium Beautiful ni dalam 3-6 bulan, lemak-lemak tu akan berada tetap di tempatnya. Tak bersepah-sepah dah. Lama-lama kontur badan yang cantik akan terbentuk mengikut acuan korset Premium Beautiful ni.

Uolls bayangkan, tanah yang mampat dan dah berada lama dalam pasu. Bila pasu pecah, tanah tu still dalam bentuk pasu tu. Macam tu jugak lah badan uolls bila dah pakai korset Premium Beautiful ni secara konsisten sekurang-kurangnya 8 jam sehari setiap hari.


Ni antara real testimony daripada mereka yang dah pakai korset Premium Beautiful.








termasuk Zati sendiri 👍👍👍







Berapa harga Premium Beautiful ini? Ni memang soalan yang sangat famous.



Kalau uolls nak tahu harga Premium Beautiful, uolls boleh ambik measurement berdasarkan gambar ni.



Cara mengukur :
1. Ukur bahagian puncak payudara : ___ cm
2. Ukur bahagian bawah payudara : ___cm
3. Ukur bahagian pinggang : ___cm
4. Ukur bahagian puncak punggung :___cm


 Lepas tu uolls boleh Whatsapp Zati +6013–3333446 Zati tentukan size and price Premium Beautiful uolls. Sebab harga korset Premium Beautiful ini bergantung kepada size setiap bahagian, dan juga jenisnya samada Premium Beautiful Classic atau Premium Beautiful Elegance.


Grab sekarang uolls.
Sayangi badan anda 💖💖💖

Zati 013-3333446











19 Jun 2017

Premium Beautiful menjadi pilihan hati

Asyik tengok testimoni orang lain je, lagi best kalo zati share testimoni zati sendiri berPremium Beautiful 😉

Ada 2 sebab kenapa zati berPremium Beautiful ni. Main reason sebab mula terasa sakit2 belakang. Dari pinggang ke tulang punggung, dan juga bahagian belakang tengkuk, hingga ke bahu.

Punca sebenar tak dapat dikenalpasti. Selalunya orang sakit belakang sebab accident ke, jatuh ke. Tapi zati takde plak terlibat ngan accident atau jatuh tu. Nauzubillah..

Bila fikir2 maybe sebab duduk terlalu lama atas kerusi dalam ofis. Kadang2 tu almost 2 hours melekat je atas kerusi, tak bangun2. Konon rajin sangat le tu kan buat keja 😝😝😝 Tapi memang tau, bila kita duduk terlalu lama, terasa sakit kat belakang. Especially di bahagian pinggang ke bawah. Bila nak bangun tu, kena slow2 je. Pastu bahagian tengkuk pulak, sebab terlalu lama mengadap laptop. Kepala tekun je merenung skrin tu. Tu yang buat rasa sakit tu sebab tak bergerak2 kepala tu. Mata je duk melilau kiri kanan hehe..

Sakit pinggang ni jugak disebabkan hari2 terpaksa mengusung laptop balik rumah dari ofis. Rumah dah la jenis walk-up apartment, dok kat tingkat 3 yang atas sekali. Lift memang takde. Pagi2 nak pegi keja tu, penuh badan dgn beg 😀 Beg laptop, handbag, beg sekolah anak lagi.. haihhh ntah berapa kg la semuanya tu. Lepas tu pulak, bila ada appointment dengan customer, usung lagi laptop tu. Time naik LRT lagi la seksanya. Dah la pagi tu turun naik tangga kat rumah & ofis, berjalan lagi ke stesen LRT. Dalam train terpaksa berdiri lagi dengan beban laptop kat belakang tu.. fuhhh memang terseksa.

Another reason that contributed to my backpain adalah sebab almost every morning kena dukung my lovely son ni utk bersiap ke sekolah.. 
Ye la, budak baru 5 tahun tengah sedap lena sambil hisap jari dia tu, kena kejut pagi2 utk pegi sekolah. Memang liat la nak bangun. So, terpaksa mummy dia ni bukakan baju dia siap2 atas katil tu, pastu dukung masuk toilet. Bila diletakkan atas toilet bowl barulah celik matanya 😀 Terpaksa la buat macam tu, sebab mummy nya ni nak kejar masa jugak ke ofis. Berat dia masa tu almost 20kg okayyy.. Then sometimes, bila pegi jalan2, dia tertido dalam keta. Dah sampai umah, kejut2 pun tak jaga. Again, terpaksa la dukung dia menapak naik tangga sampai tingkat 3.. rasa nak patah dua badan ni 😭😭 Bukan la nak menyalahkan dia pulak. But this the thing that you have to do...

Lepas pakai Premium Beautiful 1 full set, alhamdulillah segala rasa sakit kat belakang ni hilang. Sebab bila pakai ful set Premium Beautiful ni posture badan jadi lebih elok. Tak kira la masa duduk ataupun berdiri. Bawak bebanan pun tak terasa. Rasa ringan je. Badan pun tak rasa lenguh2. Sebelum ni memang selalu mintak en suami siku2kan belakang badan ni. Boleh la hilang sakitnya tp selang beberapa hari, datang balik rasa sakit2 tu. Dengan Premium Beautiful hilang dah rasa lenguh2 tu. Kesannya boleh kita rasa seawal seminggu-dua bila kita pakai secara konsisten. Makna pakai secara konsisten tu adalah minimum 8 jam sehari full set, okehh..

Sebab lain kenapa zati pakai Premium Beautiful ni sebab kena turunkan berat badan sebanyak 14kg. Bukan sikit tau.. 14kg!!!
Kisahnya.. hujung tahun 2016 dulu, secara tak sengaja zati menjadi bahan ujikaji untuk Projek COHORT.

Utk detail pasal Projek Cohort ni, boleh rujuk kat sini.
Secara ringkasnya, Projek Cohort ni adalah satu usaha penyelidikan mengenalpasti faktor-faktor risiko dengan tepat dan menemui biomarkers baru bagi pelbagai penyakit. Sebagai peserta untuk projek ni, kita kena menjalani beberapa ujian kesihatan. Sampel darah, urin kita akan diambil dan kita juga kena buat ujian Biofizikal iaitu ujian utk tekanan Darah, ECG, Spirometri, Ujian Saluran Darah. Selepas 6 bulan, peserta perlu sekali lagi membuat ujian susulan melihat status perubahan yang berlaku semasa sihat dan selepas sakit melalui cara mengumpulkan semula data kesihatan peserta seperti cara pemakanan, gaya hidup, pendedahan baru, perubahan status biofizikal dan sebagainya.

So, lepas dah buat segala bagai ujian tu, maka result yang zati dapat adalah zati ni dikategorikan sebagai OBES 😭😭😭
Berat badan masa tu 68.6kg. Target weight adalah 54.6kg iaitu kena kurangkan 14kg. Korang rasa dalam 6 bulan boleh ke nak turunkan 14kg tu??
Diet, exercise tu memang dah selalu ke laut. Tak konsisten langsung sebab dugaan tu memang maha hebat.
Tapiii.. alhamdulillah lepas dah pakai Premium Beautiful ni, target utk dapatkan berat badan 54.6kg akan tercapai. Dalam masa 3 bulan pakai, berat dah turun ke 65kg. In sha Allah, zati yakin Premium Beautiful boleh membantu utk dapatkan berat badan yg ideal tu dan tahap kesihatan akan jadi lebih baik.

Sooo.. inilah kisah benar zati 😊😊😊
Ada sesape yg berminat, teruja nak perbaiki kesihatan tubuh badan, memang zati strongly urge korang pakai Premium Beautiful ni.

Korang spend beribu kat Premium Beautiful ni nilainya yg korang dapat nanti lebih daripada itu. Eloklah kita mencegah sebarang penyakit daripada nanti kita terpaksa berubat di kemudian hari nanti.

💓
Zati 013-3333446




1 Jun 2017

Promosi Min Kaffe Ramadhan 2017

Dah dengar iklan di Suria.FM pasal Min Kaffe? Slot pengumuman waktu berbuka puasa di Suria.FM ditaja oleh Min Kaffe drp Sahajidah Hai-O Marketing.



Untuk Ramadhan 2017 ni, beli 3 kotak Min Kaffe hanya dengan harga RM90 sahaja.

Cukup untuk bekalan di bulan puasa dan raya nanti.
Whatsapp/PM/Call Zati ye, 013-3333446.




Utk kekalkan tenaga di bulan Ramadhan ni, boleh minum 1 sachet Min Kaffe + 3 biji kurma masa berbuka dan juga masa sahur.
Insya Allah badan akan sentiasa rasa cergas dan tak lesu. Tarawih pun insya Allah boleh buat 20 rakaat 😁

Selain sebagai energy booster, Min Kaffe ni makin lama makin digemari ramai orang sebab..

 mengawal darah tinggi

 mengawal diabetis

 mengawal kolesterol

 tak rasa mengantuk, segar sepanjang hari.
 tak rasa lapar
 paling best sebab rasa dia SEDAP!

Cuba dulu baru tahu kesannya..
Cepat-cepat grab harga promosi ni.
Whatsapp/call/telegram Zati 013-3333446.

2 May 2017

Marine Essence Beauty Bar @ Sabun Hijau

Haiii dearies .. Assalamualaikum

Pernah dengar tak pasal sabun hijau ni?.. banyak nama dia sebenarnya: sabun ketiak, sabun ekzema, sabun shrek, sabun pencerah..
Yang sebenarnya nama dia Marine Essence Beauty Bar 😀 


Cantik warna hijaunya kan. Baunya pun wangi sangat-sangat.. Bila mandi pakai sabun ni rasa tak nak keluar bilik air tau 😀😀😀
Bau harum dia memang satu terapi sungguh, macam terapi spa gituuu..


Fungsi Sabun Marine Essence ni:
  • Hilangkan bau badan
  • Merawat eczema dan penyakit kulit.. selamat digunakan pada baby
  • Mengecutkan jerawat di muka dan badan
  • Menghilangkan jeragat
  • Menghilangkan kesan hitam pada ketiak, leher, peha dan kelangkang.
  • Mencerahkan kulit
  • Mengurangkan kesan parut badan dan stretchmarks
  • Kulit tidak berminyak dan lebih lembap
  • Menghilangkan kulit kusam dan kering


Bahan kandungannya ada fungsi yang tersendiri:


Harga :

Marine Essence Beauty Bar/ Sabun Marine Essence : RM120.00 (sekotak)
Sekotak mengandungi 3 ketul sabun, Seketul tahan dalam masa 3-4 minggu depends on person. Sekotak boleh tahan dalam 3 bulan lebih.

Actually,  Marine Essence Beauty Bar ni pernah memenangni Readers Choice Award 2015 for Best Beauty Bar ini Natural Health Magazine.



Berminat.. call/whatsapp Zati 013-3333446

*****

Rangkaian Marine Essence ni ada juga:

Marine Essence Body Wash
Marine Essence Nourishing Shampoo
Marine Essence Toothpaste

Kesemua rangkaian Marine Essence ini mengandungi Garam Buluh - bahan yang menjadikan set mandian ini unik dan lain daripada yang lain.



Yang paling penting rangkaian Marine Essence ni adalah:
#soap free
#paraben free
#SLES free
#anti bakteria
#antioksidan


APA ITU PARABENS?

Parabens adalah bahan kimia yang digunakan sebagai pengawet. Ia digunakan untuk melawan bakteria dan kulat. Hampir semua paraben yang digunakan sebagai bahan pengawet adalah buatan manusia dan bukan dari sumber semulajadi. Parabens boleh diserap melalui sistem kulit, darah dan penghadaman. 
Parabens selalunya boleh didapati dalam shampoo, krim pelembap, gel bercukur, gel pembersihan, pelincir peribadi dan ubat gigi, juga digunakan sebagai bahan tambahan dalam makanan.

ANTARA KESAN-KESAN NEGATIF DARIPADA PARABENS:

> Mempercepatkan proses penuaan kulit
> Meningkatkan risiko wanita membangunkan estrogen-positif - kanser payudara

APA ITU SLES??

SLES (Sodium Lauryl Eter Sulphate) merupakan foaming agent yang membuatkan sabun berbuih. Kebiasaannya ia biasa terdapat di dalam shampoo, sabun dan lain-lain. Menurut kajian, SLES boleh menyebabkan irritasi kulit, alergi kulit, dermatitis dll. Namun semua kesan adalah berbeza pada setiap orang. 

SIAPA YANG SESUAI MENGGUNAKANNYA??

SEMUA PERINGKAT UMUR & UNISEX
# BAYI 
# KANAK-KANAK
# REMAJA 
# DEWASA
# WARGA TUA
# LELAKI
# PEREMPUAN

*****


MARINE ESSENCE SHAMPOO

Shampoo yang menggabungkan teknologi inovatif dengan ramuan semulajadi dan botani Garam Buluh dan Pheno-SFE membersih, menyihatkan serta melembapkan rambut dalam setiap cucian 😍


KEBAIKAN SHAMPOO MARINE ESSENCE :
1. Menghilangkan kelemumur
2. Mengurangkan keguguran rambut
3. Menghilangkan kegatalan kulit kepala
4. Menyuburkan dan melebatkan rambut
5. Rambut sentiasa wangi, lembut dan bersinar

BOLEH DIPAKAI SEISI KELUARGA DAN SESUAI DIGUNAKAN SETIAP HARI
baunya wangi, rambut lembut & segar

Selain dari itu, produk shampoo rangkaian Marine Essence juga terpilih sebagai  Winners' Readers Choice untuk kategori Best Nourishing Shampoo. Shampoo ini terbaik dalam penjagaan kulit kepala.


*****
MARINE ESSENCE TOOTHPASTE

Ubat Gigi Marine Essence dirumus khas dengan Garam Buluh pertama kalinya dengan ramuan botani Xylitol dan Pheno-SFETM untuk gigi yang bersih, gusi yang sihat dan nafas yang menyegarkan setiap hari!

Bagusnye ubat gigi BERGARAM ni kepada :
☆ Masalah bau mulut
☆ Ulser mulut
☆ Gusi berdarah
☆ Gigi berlubang
☆ Gigi berkarat/berkaries
☆ Gigi kuning
☆ Gusi busuk
☆ Gigi sensitif
☆ Sakit gigi



CIRI-CIRI KELEBIHAN UBAT GIGI ME
Gabungan unik ramuan semulajadi dan botani

♡ Tanpa Gula
♡ Tanpa Fluorida
♡ Anti-Bakteria
♡ Mengandungi Garam Buluh
♡ Mineral Yang Bermanfaat
♡ Anti Oksidan Yang Hebat
♡ Antiseptik Semulajadi
♡ Kurang buih
♡ Tidak pedas
♡ Mengandungi Xylitol & pheno-SFE
♡ Rasa Segar Daun Pudina Yang Berpanjangan


Penggunaan berterusan Marine Essence Toothpaste ni boleh:

☆ Mencegah kaviti gigi
☆ Mencegah masalah gusi
☆ Mencegah pertumbuhan plak
☆ Menguatkan enamel gigi yang lemah
☆ Mencegah nafas berbau
☆ Mencegah kerosakan gigi.
☆ Selamat digunakan oleh kanak-kanak di bawah umur 6 tahun.
☆ Membunuh bakteria untuk mencegah kerosakan gigi.
☆ Sumber kaya dengan mineral penting untuk menyihatkan dan menguatkan gigi dan gusi.
☆ Membantu menghapuskan radikal bebas yang berbahaya daripada merosakkan sel-sel gigi dan gusi.
☆ Menyembuhkan luka kecil gusi, ulser mulut dan gusi berdarah.
☆ Menyegarkan nafas.

Harga untuk sekotak Ubat Gigi Garam Buluh Marine Essence / Marine Essence Bamboo Salt Toothpaste adalah RM22.00.


Call/Whatsapp Zati 013-3333446

Berminat untuk menjadi Agent kami? boleh contact Zati ya

AGENT DIPERLUKAN!

Apa yang akan anda dapat sebagai Agent kami ni?

Hanya dengan registeration fee RM50 sahaja! Aduh murah sangat dah tu kann

Macam-macam tau uols boleh dapat! FREEE je tau

PERSONAL COACHING FREE

ONLINE COACHING FREE

KELAS PRODUK FREE

KELAS ONLINE MARKETING FREE

AYAT IKLAN FREE

TESTIMONIAL PRODUK FREE

TEKNIK5D FREE

BONUS BULANAN DARI SYARIKAT 

UNTUNG DARI JUALAN PRODUK

POTENSI TRIP MELANCONG VVIP FREE

POTENSI TABUNG KERETA

Aduhh macam-macam lagi! Zati willing to coach anyone passionate enough untuk ubah kehidupan ke arah yang lebih baik. InshaaAllah, aaminn.

Cepat-cepat call/whatsapp Zati tau
013-3333446
Nak email pun boleh
kembaradvot@gmail.com











29 Apr 2017

Harga Premium Beautiful Murah 2017


Assalamualaikum dearie..


Nampak tak tajuk tu.. Sempena nak raya nanti ni, ada PROMO RAYA 2017 tau. Contact je Zati cepat-cepat kat 013-3333446 kalo nak tau pasal HARGA PB MURAH. Jangan risau pasal harga ye, boleh dirunding. Kalo saje nak tanya-tanya pun takpe 😉



Untung sangat kalo pakai Premium Beautiful ni daripada sekarang untuk dapatkan body yang menawan masa Raya nanti. Especially masa bulan puasa nanti. 

Kesan pelangsingan dengan Premium Beautiful kalo dipakai masa bulan puasa nanti memang akan cepat nampak. Ye la sebab siang kita tak makan kan. Bila kita berpuasa badan kita sebenarnya mengalami proses detoksifikasi dan mengeluarkan segala racun dalam sistem pencernaan kita. Tubuh kita membakar gula dan lemak yang ada dalam badan kita untuk menghasilkan energi. Itulah yang menyebabkan berat badan kita menurun semasa berpuasa.


Macam mana pulak Premium Beautiful membantu kita untuk kuruskan badan dan hilangkan perut buncit?




Jawapannya adalah disebabkan oleh Far Infra Red ray (FIR) yang terdapat pada Premium Beautiful ni. Far infra red dalam aspek kesihatan sangat baik untuk melancarkan darah dan burn lemak2 pada badan. So once far infra red ray kena atas kulit seseorang, lemak2 akan mencair dengan sendiri. Mudah sangat macam ni. 






Selain itu, konsep Premium Beautiful ni juga dapat mengelakkan badan daripada terus mengembang. So ia dapat elakkan badan daripada terus membesar dan membesar. Kita sendiri perasan kan, badan makin lama makin mengembang. So kalau you all pakai satu set, seluruh badan dapat dielakkan daripada terus mengembang. 

Untuk kesan yang terbaik, pakailah Premium Beautiful ni sekurang-kurangnya 8 jam sehari. Tak susuh pun.. you all bangun pagi untuk pegi keja tu terus sarung PB. Balik keja bukak je 😊



bila dah pakai 3-6 bulan secara konsisten, badan kita dah terbentuk dengan elok dan menawan. Sebab lemak-lemak badan kita sudah mula diagihkan ke tempat yang betul. Pada ketika ini, you all hanya perlu maintain shape badan yang sudah terbentuk tu.

Untuk sebarang pertanyaan mengenai Premium Beautiful, you all boleh contact Zati: 013-3333446 or you can always email me at kembaradvot@gmail.com. Jangan segan-segan ya, kalau hendak cantik dan sihat.




21 Apr 2017

Herba Maharani - Rahsia Kewanitaan Anda



Assalamualaikum my dear readers..

Zati nak share skit mengenai supplement daripada SHOM yang best untuk wanita. Sejak mengamalkannya memang sungguh memuaskan hati. Tak pandang lain dah.. 

Ye la bila makin berusia ni, badan makin cepat letih dan lesu. Kerja kat ofis dah 8 jam pastu balik umah kena buat keja umah lagi.. memang rasa letih sangat. Alhamdulillah Herba Maharani ni sangat membantu Zati untuk kekal cergas dan aktif..


Apa tu Herba Maharani? Ni rupanya.




Herba Maharani atau nama sebenarnya, Beijing Te 
Zhi Bai Feng Wan adalah berasal daripada formula tradisional Bai Feng Wan pada masa dinasti Ming. 

Ia dihantar dari farmasi diraja ke Beijing Tong Ren Tang untuk dihasilkan sebagai ubat yang khas untuk kegunaan istana maharani. 

Maharani  menggunakan ubat ini untuk mengekalkan keremajaan dan kecantikan, melewatkan penuaan dan menjaga kesihatan. 

Herba Maharani aka Jamu Ayam Hitam ini menggabungkan banyak jenis ubat yang berharga dan dihasilkan melalui teknologi terkini. Ia bersifat halus, lembut, rasa wangi dan tulen, berkesan dalam menambahkan tenaga dan darah, juga menyelaras kitaran haid wanita.


Kandungan Utama Herba Maharani Haio aka Jamu Ayam Hitam:

Herba Maharani ni mengandungi lebih 20 jenis ubat tradisional yang berharga seperti :

- Pati ayam hitam
-Concha Ostrea Gigas 
- Cornu Cervus Nippon
- Radix Astragalus Membranaceus 
- Radix Panax Ginseng 
- Rhizoma Cyperus Rotundus
-Radix Angelica Sinensis 
- Radix Paeonia Lactiflora 
- Radix Rehmannia Glutinosa 
- Rhizoma Ligusticum  Chuanxiong
-Radix Salvia Miltiorrhiza
-Rhizoma Dioscorea Opposita
-Radix Glycyrrhiza Uralensis

Haaa tu dia.. tergagap-gagap nak sebut nama semua jenis ginseng ni kan? And for your info, ginseng-ginseng ni sangat mahal dan berkhasiat tau. Tapi Alhamdulillah Herba Maharani ni murah jerrr..taklah semahal harga-harga ginseng ni kalo kita beli satu-satu.

Jangan risau ye Herba Maharani ni disahkan Halal.





Apa pulak fungsi Herba Maharani ni?
  ➤melancarkan peredaran darah
➤menyelesaikan masalah wanita (keputihan, senggugut, peredaran haid)
➤melegakan masalah sakit pinggang, sakit belakang, sendi, lutut, migrain, angin dlm badan, lenguh2, kebas & urat saraf
➤menegang dan memberi keanjalan pd kulit (payudara, ovari, pinggul)
➤ubat gantian utk jamu, ubat periuk semasa berpantang, menyuburkan badan selepas bersalin, mengecutkan rahim dgn cepat
➤Untuk golongan wanita yg hampir menapous, ia menguatkan tulang & daya tahan penyakit
➤Mengeratkan hubungan suami isteri


Cara Pengambilan Herba Maharani Haio aka Jamu Ayam Hitam :

> Cara makan Herba Maharani yang disyorkan adalah 25-50 biji pil kecil sekali sehari.

> Mulakan makan Herba Maharani hari pertama selepas period (datang haid).

> Masa terbaik untuk makan Herba Maharani ialah pada waktu pagi sebelum sarapan.
Tapi kalau nak makan malam pun boleh.

> Makan mestilah bersama air suam.

Herba Maharani ni mungkin agak panas bagi sesetengah orang terutama yang tidak pernah makan pil herba.

Sebaiknya mulakan dengan 25 biji dan jika badan rasa panas minum banyak air kosong/mineral. 

Kemudian kurangkan dos kepada 10-15 biji.

Kuantiti dalam sekotak Herba Maharani 
 6 bebola putih = 300 biji kecil pil herba Maharani

Jika ambil 10 biji sehari = 30 hari (waktu period jangan makan)

Jika ambil 25 biji sehari = 12 hari (habis sekotak , stop untuk bulan itu, sambung selepas period)

Jika ambil 50 biji sehari = 6 hari 

(habis sekotak ,stop untuk bulan itu, sambung selepas period)

SEBULAN amalkan SATU KOTAK SAHAJA Herba Maharani. 

Setelah habis sekotak, hentikan makan Herba Maharani seketika hingga period seterusnya datang. Lepas period ulangi cara makan yang sama.

Nota :
Jika you all rasa badan panas 
(sakit kerongkong, pertumbuhan jerawat) selepas makan, you all  boleh guna satu cara alternatif yang berikut:
(a) Makan separuh biji bola kuning (=25 pil hitam kecil) sekali
(b) Minum air garam waktu makan
(c) Minum lebih banyak air


Tips Pengambilan Herba Maharani Haio aka Jamu Ayam Hitam

- Elakkan makanan yang bersifat ’sejuk’ seperti salad dan watermelon. 

- Begitu juga dengan teh kerana mengandungi kafein. 

-You all juga perlu memberi perhatian sama ada badan anda terasa ‘heaty’ selepas mula makan Herba Maharani. Jika rasa ‘heaty’, anda boleh mengikut salah satu cara yang berikut :
  (a) Kurangkan pengambilan kepada 25 biji hitam kecil
  (b) Minum air garam semasa mengambil Herba Maharani

Pengambilan 6 hari berterusan selepas period boleh membantu menguatkan tubuh dan membekalkan nutrien kepada badan sebelum waktu pengovulan. 

Walau bagaimanapun, cara pengambilan Herba Maharani juga bergantung kepada kemampuan, keadaan dan ketahan badan individu. 

Jika tiada masalah ‘heaty’ selepas you all makan berterusan selepas period you all kali ini dan sehingga period yang seterusnya, you all  boleh makan mengikut cara ini, dan tidak terhad kepada 6 hari sahaja. 

Tiada masalah untuk anda mengambil Herba Maharani dan produk lain pada masa yang sama, cuma diingatkan makan produk-produk ini pada waktu yang berasingan. 

Jika anda terasa sebarang ketidakselesaan, anda dinasihatkan agar mengambil Herba Maharani secara selang hari. 



Harga = RM98 Sahaja!
1 kotak = 6 biji bola, 1 bola ada 50 biji


Contact Zati 013-3333446

18 Apr 2017

Shake Me - protein drink

Assalamualaikum dear readers...


Ni perkenalkan →→→ Shake Me..



Apa itu SHAKE ME


SHAKE ME merupakan produk baru yang diperkenalkan oleh Syarikat SAHAJIDAH Hai O Marketing bermula 1 September 2016. Ianya sejenis minuman kesihatan yang dirumus khas mengandungi 3 bahan utama iaitu PROTEIN SOYA, GARAM BULUH DAN L-CARNITINE sejenis ejen pembakar lemak ~ sesuai sangat untuk semua individu yang ingin menurunkan berat badan.

SHAKE ME ni adalah sejenis pengganti makanan yang berasaskan soya dan juga minuman protein yang sangat berkhasiat.

Protein ni sangat diperlukan oleh tubuh manusia. Protein adalah Makronutrien iaitu sejenis kelas makanan yang diperlukan dalam jumlah yang besar dalam badan manusia. Protein adalah sebatian kedua paling banyak didapati lepas air dalam badan.

Protein sangat penting kerana protein ni yang bentukkan struktur asas bagi setiap sel hidup termasuklah Hormon,Enzim,dan Antibodi. Protein jugak sangat penting dalam interaksi Metabolisme..


Dalam badan manusia, protein terlibat dalam banyak proses penting seperti mengawal tahap gula dalam darah,untuk penghadaman makanan,menghalang jangkitan,pengecutan otot,pembekuan darah,membaiki sel,penghantaran system saraf, dan banyak lagi..


Shake Me ni berkonsepkan 3M tau. 
Ape 3M tu? 

1. MINERAL - Shake Me provide mineral yang secukupnya untuk badan sewaktu proses penurunan berat badan.

2. MAINTENANCE - Shake Me akan membantu proses maintaining your ideal weight.

3. METABOLISM - Shake Me membantu meningkatkan kadar metabolism dalam badan. Bila kadar metabolism kita tinggi, makan apepun senang jer makanan-makan tu terbakar dalam bentuk tenaga.So, taklah kita gemuk ☺





APA KEISTIMEWAAN SHAKE ME?

1. Rendah kalori.
 Setiap packet SHAKE ME cuma mengandungi 90kcal jer you all. Kalau compare dengan breakfast nasi lemak, nasi kerabu, nasi dagang, nasi kuning, roti canai memang SHAKE ME ni jauh lebih rendah calorinya berbanding breakfast menu yg biasa kita makan tu

2. Tinggi Protein dan Serat.
Dalam SHAKE ME ni ada protein daripada kacang soya, oat protein, dan whey protein powder yang boleh membekalkan serat dan protein yang baik untuk kesejahteraan tubuh kita.

3. Sumber Calcium dan Magnesium
Kandungan soya dalam SHAKE ME membekalkan calcium yang baik untuk tulang dan gigi. Magnesium pulak datang dari campuran garam buluh yang terdapat dalam SHAKE ME ni.

4. Diperkaya dengan garam buluh, L-carnitine, vitamin dan mineral.
Best tau bila ada garam buluh ni, means that SHAKE ME ni dah ada agent detoxification. Jimat dah kat situ sebab 2 in 1. Bila nak slim ni, usus tu kena dibersihkan dulu barulah mudah usus tu nak absorb segala nutrient yang ada dalam SHAKE ME ni. Bila usus tu dah absorb nutrient baik dari SHAKE ME ni barulah boleh hilang berkilo-kilo! :)

5. Tiada gula tambahan.
SHAKE ME sesuai untuk mereka yang menghidapi Diabetes. Sebab dah tak perlu nak tambah gula dah dalam SHAKE ME ni. 

6. Tiada pewarna sintetik.


SIAPA YANG PATUT MINUM SHAKE ME?

- siapa yang mengalami BMI badan berlebihan.
- siapa yang inginkan mendapatkan berat badan ideal.
- siapa yang ingin menurunkan berat badan dengan cara sihat, selamat, berkesan dan murah.
- siapa yang selalu tak sempat nak makan atas faktor sibuk menguruskan kerja dan rumah tangga.
- siapa yang mementingkan kesihatan badan untuk sentiasa berada dalam keadaan yang optimum.

- sesuai untuk SEISI KELUARGA 

Cara minumnya hanya shake shake je.. tapi jangan guna air panas tau. Guna air at room temperature atau air sejuk. Buat ice blended pun sedapppp 😄

Untuk dapatkan rasa yang sensasi, mix kan SHAKE ME dengan MIN KAFFE.. dapat rasa mocha 💕

Minum hari-hari 2 sachets & diet yang betul, confirm slim youu


Berapa harga SHAKE ME ni?
Hanya serendah RM118 sekotak (20 sachets)
cuma RM5.90 untuk setiap kali pengambilan.. JIMAT kan


yang nak order SHAKE ME boleh terus tinggalkan pesanan anda di nombor

Zati 013-3333446


Zati sendiri amik 1 sachet SHAKE ME ni masa sahur.. Alhamdulillah sehingga pukul 3.30pm, perut tak berdondang sayang pun. Energy level pun masih tinggi sebab petang tu pegi jumpa client turun naik tangga tapi tak rasa letih.

Tengok pulak apa kata mereka yang dah cuba SHAKE ME dalam Program Diet mereka.



Menurut Safriza:

It's report card day!

Alhamdulillah sooo happy that i have lose 3.2kg after 28 days with Shake Me!

Bestnye diet bersama Shake ME ni is, i don't have to berlapar dan Shake ME helps me to change my eating habits and lifestyle. I love it!

Tak sabar nak lose banyakkkk KG lagi with Shake ME

Pray for me dearies!


Haaa... turun 3.2kg dalam masa sebulan. Penurunan berat badan secara berperingkat.