15 Jan 2021

Cara mudah dan cepat nak dapatkan produk Sahajidah Hai-O

Hai uols, Assalamualaikum wbt 😍

Terima kasih sebab sudi membaca blog zati ni.
Entry kali ni nak perkenalkan uols dengan eSHOM.

Apakah itu 😕
Haaa.. ini adalah satu platform online shopping uols!!!


Tu dia link nya. Cuba klik kat link tu.

Tadaaaaa 😀



Kat eSHOM ni, uols bole beli mana-mana produk SHOM yang uols berkenan. Tak perlu nak call/wasap zati untuk place order. Bole beli sendiri macam uols beli barang kat lazada atau shoppee tu.


Klik kat 'SHOP' tu dan pilihlah produk apa yang berkenan. Keterangan ringkas pasal produk ada jugak disertakan. Harga ofkoz la ada kan 😀

Untuk kategori Body Shaping Lingerie tu, zati nasihatkan contact terus zati untuk pembelian. Sebabnya untuk produk Premium Beautiful dan 360 Thera perlu ada konsultasi yang lebih mendalam giteww 😍

Dari segi payment pun senang je. Pilih je nak FPX atau Credit Card. Kalo pembelian uols melebihi RM200, FREE delivery charge SHOM bagi.

Delivery pun dibuat terus dari HQ SHOM. Uols cuma tunggu je kat rumah. Semua di hujung jari je.

Kalau la pulak uols berminat nak daftar sebagai ahli SHOM dan nak buat duit poket sampingan di musim wabak Covid-19, memang sangatlah zati alu-alukan.

Nak daftar pun senang je. Guna link eSHOM zati tu yang sama tu jugak.
Kali ni klik kat 'JOIN US' kat atas tu.


Isi segala maklumat peribadi yang diperlukan. Jangan risau segala maklumat dilindungi Akta PDPA 2010.

Pendaftaran baru akan dikenakan bayaran RM47. Tapi.. uols akan dapat percuma sekotak MIN CHA bernilai RM39.60. Untung kannn 😍

Selepas pendaftaran disahkan oleh SHOM, uols akan dapat SMS untuk activate membership anda di link ini



Uols klik 'New Distributor Activate' dan follow je arahan dalam website tu. Dan wallahhh.. dah confirm jadi ahli keluarga SHOM 😍

Apa kelebihannya daftar ahli SHOM ni?

Selain dapat title Pengedar Sah SHOM, uols bole mulakan perniagaan sendiri jadi usahawan SHOM.

  1. Boleh buat belian dengan harga ahli - jimat 20%
  2. Untung runcit
  3. Bonus prestasi bermula 3% - 41%
  4. Kelas dan ilmu marketing percuma, Group coaching
  5. Pelbagai Bonus syarikat seperti Bonus Manager, Carfund Bonus, Bonus Wawasan, Bonus CDM, Sales Rebate
  6. Insentif pelancongan - KIV dulu disebabkan Covid-19
  7. Anugerah Pencapaian - Red Carpet Event

Sahajidah Hai-O Marketing ni dah lebih 27tahun berada di Malaysia. Masih kekal utuh dan setiap tahun pasti ada produk baru yang dikeluarkan. Produk yang dikeluarkan adalah produk yang bermutu tinggi dan berkualiti.

So apa tunggu lagi.

Happy shopping 💓💓💓





Supercharge Your Immunity dengan produk Sahajidah Hai-O Marketing

Hai Assalamualaikum dearies 😍

Semoga anda yang membaca blog zati ni sentiasa sihat tubuh badan, especially sekarang ni kita masih lagi berperang dengan wabak Covid-19. Semoga kita semua sentiasa jaga jarak fizikal kita semasa berada di tempat umum, pakai face mask dan sentiasa bersihkan tangan ye. Dan sebolehnya kita elakkan keluar berjalan-jalan di luar kalo tiada keperluan ye.


Dalam kita sentiasa elakkan 3S dan amalkan 3W ni, jangan lupa untuk kuatkan sistem imun badan kita. Dalaman kita kena sentiasa kuat ye. Antibodi kena kuat. Barulah bole badan melawan bakteria dan virus penyebab penyakit.

Banyak cara untuk kekalkan sistem immune badan kita. Salah satunya mengamalkan supplement. Di Sahajidah Hai-o Marketing (SHOM) ada banyak produk yang boleh bantu kita untuk kekalkan sistem immune badan kita.

Jom kita kuatkan pertahanan tubuh badan kita superfoods ni.

👉 Garlic Tablet
👉 Prolicious
👉 Garam Buluh Premier Drink




💪 Menguatkan sistem imun badan
💪 Mencegah simtom penyebab deman
💪 Menggalakkan penyembuhan dalaman yang lebih cepat
💪 Memberikan nutrien yang baik untuk badan


Untuk pencegahan luaran pulak, lepas balik dari kerja atau luar, bersihkan badan atau mandi dengan Marine Essense Bodywash, Shampoo dan bole jugak gunakan Marine Essence Beauty Bar yang kesemuanya ada kandungan Garam Buluh.

Untuk kebersihan rumah, Bio Cleanz digunakan untuk mengelap mana-mana bahagian rumah yang selalu dipegang contohnya tombol pintu dan pemegang tangga.

Inilah yang bole disarankan dalam menjaga diri kita sendiri. InsyaAllah kalo diamalkan selalu, kesihatan kita terjamin. Jadi uols boleh lah dapatkan produk-produk ni call/wasap zati di 👇


atau

bole je klik kat link bawah ni, uols bole la shopping sendiri, macam uols shopping kat lazada atau shoppe tu. Penghantaran akan dibuat terus oleh HQ SHOM. Senang sangat 😁


#KitaJagaKita
#StayAtHome
#StaySafe
#Covid19




14 Jan 2021

360 THERA - Legging terapi

Hello my lovely readers 😍
Entry ni untuk memperkenalkan kat uols satu produk terbaru dan dah jadi satu fenomena pulak sejak tahun 2020.

Apa dia tu? Ianya dinamakan 360 Thera.
Seluar seakan-akan legging dari rangkaian Premium Beautiful jugak.

Jom layan video ni sat 😀






Dinamakan 360 Thera adalah sebab fungsi fabriknya yang cukup elastik, mampu meregang dan mempunyai kelebihan:

Menolak (Push)
Menganjak (Lift)
Mengunci (Lock)
Menyokong (Support)

segala lemak dari semua arah (360⁰) iaitu di sekitar perut, punggung, peha sampai la ke betis kaki.

Fabrik Pengunci Lemak 360 diperbuat dari Amerika Syarikat dan dilapisi dengan teknologi Fabrik Penyejuk Ultra-fiber dari Jepun.

Memang sepanjang zati pakai 360 Thera pants ni, tak terasa panas, rimas atau melekit-lekit walaupun berpeluh. Sejuk dan selesa je rasanya.

Perkataan Thera tu pulak adalah kerana fungsi terapi atau terapeutik yang direka ke atas seluar 360 Thera ni.

Sebagai salah satu rangkaian Premium Beautiful, mestilah 360 Thera ni ada FIR (Far Infra-red Ray). Tapi uniknya FIR kat legging ni direka guna teknologi Nano-Dot dari Korea.

Tengok ni dot-dot pink yang terletak di lapisan dalam bahagian perut. Inilah dia FIR Nano Dot tu. Letaknya di situ adalah bagi membantu masalah perut buncit, masalah rahim, masalah period, keputihan dan juga menjaga aset wanita yang paling berharga tu.

Selain dari FIR Nano-dot, legging Thera ni mempunyai 13 kristal magnetik yang diletakkan di titik-titik akupuntur di perut, belakang pinggang, luar peha dan di lutut.


Kelebihan fungsi teraputik ni:

✷ Melancarkan peredaran darah ke seluruh badan
✷ Mengurangkan urat labah-labah di kaki (varicose vein)
✷ Mengurangkan rasa lenguh-lenguh dan ketidakselesaan pada sendi dan kaki
✷ Meningkatkan metabolisme badan
✷ Mengurangkan sakit sendi lutut
✷ Meningkatkan kualiti tidur

Sepanjang zati sarungkan seluar 360 Thera ni, kaki terasa ringan sangat. Setiap hari pakai high heels ke ofis, berjalan ke sana sini, turun naik tangga dengan high heels, betis memang selalu rasa tegang dan lenguh-lenguh.

Lepas sarungkan Therapants ni, lega sebab tak terasa pun lenguh, atau keras mengejang di belakang betis. Malamnya pulak terasa dapat tidur dengan lena. Sebabnya bila darah berjalan lancar dan elok seluruh badan sampai ke kaki, insya Allah kesihatan seluruh badan kita pun jadi lebih baik.


Oooh.. satu lagi yang menariknya 360 Thera ni, di bahagian depan perut tu ada ZIP 😀

Senang nak pakai dan bukak. Senang urusan nak ke toilet tau, macam bukak zip seluar slack/jeans je.

Sejak dilancarkan awal Oktober aritu, memang laku keras 360 Thera ni. Dan feedback dari mereka yang dah pakai pun memberangsangkan sangat.




Berminat nak pakai seluar legging 360 Thera ni, boleh direct text zati di 013-3333446.

Tapi sebelum tu, kena bagi ukuran pinggang dan puncak punggung bagi nak menentukan size yang sesuai.


Ada 8 size mengikut ukuran. Jadi bagi yang berminat, boleh www.wasap.my/60133333446 dan bagi ukuran dalam cm dan zati akan cadangkan size yang sesuai untuk uols.

Inilah legging yang boleh mengempiskan perut sekali pakej dengan menguruskan kaki kita. Settle masalah kebuncitan dan kaki besar kannn 😁


14 Aug 2019

Kopi Garam Buluh Min Kaffe - Kopi Paling Viral

Tahniah Min Kaffe!!!


Min Kaffe meraih The BrandLaureate Most Established Brand Awards: Best Brands in Consumer- Premium Coffee 2018/19!

Penganugerahan ni dibuat bulan April 2019 yang lalu. Baru ni zati berkesempatan nak update kat blog ni. Better late than never kann 😉



Bukan mudah tau untuk meraih penghargaan tertinggi ini. Dengan kualiti produk Min Kaffe ni yang tinggi dan sentiasa dikawalselia, Min Kaffe ni berjaya mendapat pengiktirafan Premium Coffee. Prestasi jualan yang sangat cemerlang saban tahun, kerja keras dan strategi pemasaran usahawan-usahawan SHOM jugak banyak menyumbang dalam menaikkan produk Min Kaffe hingga berada di tahap ini.

Syabas Min Kaffe, SHOM dan semua usahawan-usahawan SHOM 👏👏👏




Ini liputan Harian Metro mengenai Min Kaffe yang telah memenangi The BrandLaureatte SMEs Best Brands Award sebagai Most Established Brand Awards, BestBrand in Consumer - Premium Coffee.

Bagi yang baru nak mengenali kopi paling viral Min Kaffe ni, ianya diperbuat dari Kopi Robusta yang lebih lembut dan menarik dan dicampur dengan Garam Buluh yang organik semulajadi dari Korea yang kaya dengan bahan mineral seperti magnesium.

Kebaikan Min Kaffe:

 
 

Apa yang zati experience sejak amalkan Min Kaffe ni adalah kurang migrain. Even kalo tengah sakit kepala atau kepala rasa berat sebab banyak pikir (hehe kononnya banyak sangat keja la tu kan), minum secawan Min Kaffe ni, lepas tu insyaAllah kepala jadi lega.

Lagi satu, kalo perut meragam macam sebu ke, masuk angin ke atau tengah cirit-birit ke, minum la Min Kaffe ni. Campuran Garan Buluh yang ada dalam Min Kaffe ni boleh bantu lega kan perut. Sama lebih kurang macam kalo uols minum ORS air garam yang selalu doktor kat klinik bagi tu kann. 


Dan ofkoz la minum Min Kaffe ni pagi-pagi masa bekpes, mesti tak rasa mengantuk atau lesu. Stay awake dan tangan kepala ligat je buat keja kat ofis. Sebab tu zati never miss my Min Kaffe setiap pagi, memang berantu la 😁



Bagi penggemar kopi, jom la tukar kopi 3in1 yang biasa uols minum tu ke Min Kaffe ni.

Zati sentiasa ada ready stok. Boleh www.wasap.my/60133333446 untuk dapatkan sekotak, dua atau berapa pun boleh.


Siapa yang berminat nak jadi bizpartner zati pun dialu-alukan. Permintaan Min Kaffe ni memang sentiasa ada, dan di mana-mana pun pasti ada yang mencari.




Hanya perlu daftar sebagai ahli dengan hanya RM47 sahaja. Setiap pendaftaran pasti SHOM akan bagi FREE GIFT. Untung dan jimat sebenarnya tau.

Dan segala kelebihan sebagai ahli SHOM bakal uols nikmati. Zati sedia memberi tunjuk dan ajar 😍




30 Jul 2019

PREMIUM BEAUTIFUL EXPERT DI DIAMOND NIGHT 2019

Hai assalamualaikum..

Entry kali sekitar majlis Diamond Night 2019 yang diadakan pada 13 July 2019.



Diamond Night ni adalah event yang diadakan oleh Sahajidah Hai-O Marketing bagi meraikan usahawan-usahawan yang berjaya mencapai jumlah sales terkumpul sebanyak  RM180,000 - RM720,000 dan CAR FUND Award.

Ini adalah kali kedua zati datang dan sama-sama meraikan Diamond achievers.





Bersama Mentor-mentor kesayangan 😍






Bila berkumpul bersama team banyak la bergambar kan.



Kali ni ada booth untuk product baru Sweetality dan jugak BB+Glo.




Diamond Night selalunya disajukan dengan dinner. Menu dinner mostly ditambah dengan product SHOM sendiri, macam Garam Buluh Cooking Salt, Sweetality sebagai pemanis, air nya pulak BV Alfalfa dengan campuran lemon dan Sweetality. Tak lupa jugak minuman panas Min Kaffe dan Min Cha.



Seronok tengok kejayaan dan pencapaian usahawan-usahawan ni. Masing-masing ada latarbelakang yang berbeza dan impian pun berbeza.

Tapi bila ada kemahuan dan gerakkerja yang ditunjukkan oleh mentor, insyaAllah pasti stage Diamond tu nanti berjaya dinaikki.

Jom kita mulakan hanya dengan RM47 je.
Call/text zati di 013-3333446.