28 Apr 2019

SWEETALITY - PRODUK PEMANIS TERKINI SHOM

Hai assalamualaikum dan selamat sejahtera uols.
Zati doakan semoga setiap daripada uols yang baca entry dan blog zati ni sentiasa berada dalam kesihatan yang terbaik. Sebab kesihatan tubuh badan yang baik ni penting bukan untuk diri kita je tapi untuk orang-orang tersayang di sekeliling kita. Kalo asik tak sihat je, macam mana la kita nak jaga anak-anak, nak layan suami kan 😊

Entry kali ni adalah tentang produk terkini daripada SHOM yang dilancarkan awal tahun 2019 ni.

Apakah dia? SWEETALITY jawapannya.


Rata-rata kita ni memang tak boleh lepas daripada benda-benda manis. Tapi sekarang ni ramai dah mencari alternatif lain untuk gula. Tujuannya untuk menjaga kesihatan dan menjauhkan tubuh badan kita daripada risiko penyakit yang memudaratkan.



Sweetality ni sebenarnya adalah produk pemanis yang

➤ RASA setanding GULA
➤ TEKSTUR seperti GULA
➤ GUNA seperti GULA

Didatangkan dengan 2 bentuk, iaitu serbuk dan juga liquid.


Botol besar tu adalah dalam bentuk serbuk. 
Halus je serbuknya macam tekstur fine sugar tu. Cara pengambilannya sikit je sebab Sweetality ni 5 kali lebih manis daripada gula putih. Bagi setiap hidangan (per serving) 1g adalah sama manisnya dengan 1 sudu teh gula biasa dan rendah kalori.


Yang ni pulak dalam bentuk liquid.
Guna 1 titis je dah rasa macam 1 sudu teh gula biasa. 1 titis ni sebenarnya zero kalori tau. Botolnya pun kecik je, senang dibawa kemana-mana. Letak dalam handbag atau dala poket pun boleh.


Apa uniknya Sweetality ni?

Sweetality ni adalah satu evolusi gula tebu menggunakan teknologi proprietari Flavour Infusion Factor (FIF).



Teknologi FIF ni lah yang menjadikan Sweetality ni mempunyai rasa dan kelihatan seperti gula. TAPI.. Sweetality ni 80-98% kurang kalori berbanding gula biasa.

Jadinya bila uols guna Sweetality ni dalam minuman atau masakan, tak perlu risau bab kalori dah. Gunalah untuk masak kuih-muih, baking, tambah dalam air teh atau kopi. Rasanya sama manis macam gula. Takde rasa pahit-pahit atau payau. Best kan 😍


Berapa harga Sweetality ni?
  • Sweetality Granulated Sweetener (200g) = RM35(WM) dan RM37(EM) - ini yang berbentuk serbuk.
  • Sweetality Liquid Sweetener (30ml) = RM65(WM) dan RM67(EM)

Siapa yang boleh guna Sweetality ni?

Semua orang boleh guna. Sasaran Sweetality ni sebenarnya adalah untuk siapa yang mementingkan kesihatan dan yang ingin mengurangkan gula dalam diet harian mereka.


Sweetality ni dah ada di pasaran dan usahawan-usahawan SHOM dah mula giat dapat order daripada mereka yang nak beralih ke cara kehidupan yang lebih sihat.

Uols boleh wasap.my/60133333446 untuk dapatkan Sweetality ni.

Kalo ada yang berminat nak jana duit poket dengan Sweetality ni dengan jadi Agent atau Dropship, jangan segan silu wasap zati jugak tau πŸ’“
















10 Feb 2019

Kidivo - produk penjagaan diri bayi dan kanak-kanak

KIDIVO - produk penjagaan diri bayi dan kanak-kanak.


Ni adalah salah satu produk yang dilancarkan masa Majlis Ulang Tahun ke-26 Sahajidah Hai-O Marketing pada 10 November 2018 di Setia City Convention Centre (SCCC) yang lalu. Setiap kali sambutan ulang tahun, Sahajidah Hai-O Marketing atau SHOM pasti akan buat pelancaran produk terbaru. Ini menunjukkan betapa SHOM komited dalam perniagaan dan mampu menjadi menjadi peneraju dalam industri jualan langsung. Zati sendiri sejak menjadi usahawan SHOM ni, teruja dengan kemajuan syarikat ni. Sememangnya inilah platform yang betul untuk menjana pendapatan dan membina kerjaya dengan cemerlang.



OK, berbalik pada KIDIVO ni, ada 3 produk yang diperkenalkan iaitu:

πŸ‘Ά Kidivo Natural Head to Toe Wash
πŸ‘Ά Kidivo Natural Moisturizer Lotion
πŸ˜€ Junior KIDIVO Gummy Bears (Supplement and Multivitamins)



Kesemua produk ni dihasilkan daripada bahan semulajadi. Natural ingredients ye, sesuai untuk kulit baby yang lembut dan sensitif.

 1)  Bahan-bahan Semulajadi 
2) Selamat Utk bayi dan kanak-kanak 
3) PH Seimbang 
4) Tiada Warna Sintetik 
5) Tiada Wangian Sintetik 
6) Tiada Paraben 
7) Tiada Petroleum 
8) Tiada SLS 
9) Tidak Memedihkan Mata 
10) Lebih Lembut 
11) Melembapkan Kulit 
12) Selamat Utk Alam Sekitar 


Meh tengok video ni untuk info lanjut.




Bagi Kidivo Junior Gummy Bear supplement pulak, ianya mengandungi:

1. Omega-3 (DHA & EPA)
2. Lutien
3. Multivitamin

Lengkap sebagai supplement kanak-kanak berusia lebih daripada 3 tahun.


Budak-budak mesti suka ni kan. Tak sabar nak beli untuk isaac nanti.

Harga bagi Kidivo Head to Toe Wash adalah RM54.00 (230ml).
Untuk Kidivo Mosturizing Lotion pulak adalah RM47.00 (125ml)
Untuk Kidivo Gummy Bears, harga akan dimaklumkan kelak ye.

Nak dapatkan harga istimewa disamping dapat bonus atau cashback, zati buka peluang untuk uols jadi STOKIS atau Agent SHOM di setiap negeri. Daftar hanya serendah RM47 je. Segala bahan dan tunjuk ajar akan zati berikan. Inilah peluang untuk uols mencipta kejayaan dengan syarikat Sahajidah Hai-O Marketing.

Call/wassap zati 013-3333446






29 Dec 2018

Air Kurus Coklat - Shake Me Cocoa

SHAKE ME COCOA - keluaran terbaru daripada Sahajidah Hai-O Marketing. Launch awal Disember 2018. Sebelum ni Shake Me berperisa Soya (baca kat sini untuk Shake Me Soya), tapi kali ni SHOM keluarkan dengan perisa koko pulak.


Inilah rupanya. Tengok warna coklat tu pun dah rasa terliur je kan.

Ni bukan minuman coklat biasa-biasa tau. Shake Me Cocoa ni sesuai untuk uols yang tengah on diet atau nak dapatkan berat badan yang ideal.

Macam mana Shake Me Cocoa ni membantu kita?
Shake Me Cocoa ni adalah minuman berPROTEIN tinggi.

Apa pentingnya PROTEIN?
πŸ”ΈProtein merupakan salah satu asas pembinaan badan.
πŸ”ΈProtein penting untuk tumbesaran dan pemulihan serta pemeliharaan otot-otot, tisu, rambut, kuku dan banyak lagi.
πŸ”ΈProtein membantu membina sel-sel dan tisu yang rosak.
πŸ”ΈProtein membantu badan untuk kekal aktif dan sihat.
πŸ”ΈProtein juga memastikan sistem imun kita dapat melawan penyakit apabila kita jatuh sakit.
πŸ”ΈProtein juga memberi kita tenaga berlebihan apabila kita tidak makan dengan secukupnya.

Shake ME Cocoa ni dirumus istimewa daripada protein berkualiti tinggi. Ditambah pulak dengan garam buluh asli dari Korea, serat makanan, ekstrak garcinia cambogia asli, multivitamin dan mineral. Dan jugak diadun sempurna dengan koko mewah bertaraf premium yang memberikan sensasi rasa coklat yang lazat. 

Shake Me Cocoa ni masih mengekalkan konsep 3M yang sama dengan Shake Me sebelum ni.



1. Pemeliharaan (Maintenance)

➥ Shake Me Cocoa mengandungi 11gm protein per serving. US FDA mencadangkan 25gm protein soya sehari diperlukan untuk membantu menurukan kolesterol darah.

➥ Protein dalam Shake Me Cocoa lengkap dan berkhasiat yang dibekalkan oleh protein soya, protein whey dan protein soya terasing.

➥ Shake Me Cocoa menganduing BCAA (Branced-chain animo acid), sekumpulan asid amino penting iaitu leucine, isoleucine dan valine. BCAA memainkan peranan penting dalam penghasilan tenaga semasa bersenam, pembentukan otot, pengurangan otot letih dan pengekalan jisim otot. Ia jugak dapat menghalang kehilangan otot semasa proses diet. Jadi tak la badan kita macam menggeleber je kan. Ia jugak meningkatkan kadar metabolism dan membakar lemak dengan lebih cepat! 

2. Metabolisme

➥ Salah satu kandungan Shake Me Cocoa ni adalah Gracinia Cambogia. Ia mengandungi bahan aktif Asid Hidroxicitrik (HCA) sangat mujarab dalam menurunkan berat badan dan meningkatkan metabolism. 

➥ HCA dalam Shake Me Cocoa ni bertindak sebagai penyekat lemak. Ia  menghalang kalori daripada disimpan sebagai lemak dalam badan dan membantu menukarkan kalori kepada glikogen iaitu bahan yang penting untuk pembentukan otot. 

➥ HCA ni jugak bantu mengurangkan selera makan dan membolehkan kita mengawal pengambilan kalori semasa proses penurunan berat badan.


➥ Shake Me Cocoa ni kaya dengan serat makanan iaitu inulin. Ia membuatkan kita rasa kenyang lebih lama. Inulin jugak meningkatkan penghadaman, merangsang pembiakan bakteria baik dalam usus, menggalakkan pelawasan dan melegakan sembelit.

➥ Shake Me Cocoa ni menggunakan serbuk koko premium. Coklat dikatakan kaya dengan asid stearik dan antioksidan flavonoids, yang membantu  menggalakkan kesihatan jantung dan mengurangkan lemak-lemak viseral.

3. Mineral

➥ Shake ME Cocoa diperkaya dengan 100% garam buluh asli dari Korea yang mengandungi banyak mineral dan mikroelemen termasuk kalsium, magnesium dan potasium.

➥ Diperkaya jugak dengan Vitamin A,C, D, E, K , Kalisum, Magnesium, Zat Besi, Fosforus, Kromium, Tembaga, Selenium, Mangan, Iodin, Molybdenum yang membekalkan vitamin-vitamin penting, mineral dan elemen surih yang menigkatkan lagi kadar metabolism dan pengekalan kesihatan  yang baik. 



Zati dah cuba dah Shake Me Cocoa ni. Memang rasanya sedap sangat. Rasa koko dia memang best. Tambah pulak bila diminum sejuk-sejuk.


Cara minumnya cuma bancuh 1 sachet ke dalam 200 ml air sejuk atau chill water. Jangan guna air panas ye. Lepas tu shake shake kan aje, minum terus. Sedapppp πŸ˜‹ 

Untuk kesan yang lebih cepat, minum 2 kali sehari setiap pagi dan malam. Dan makanlah makanan lain ikut keperluan sahaja.




Harga jualan sekotak adalah RM118.00 (Sem) dan RM123 sekotak bagi Sabah dan Sarawak. Sekotak ada 20 sachets.


Testimoni Shake Me

Ni antara pengguna Shake Me yang berjaya dapatkan berat badan idaman mereka 😍



Nampak kan angka berat badan tu. Gabungan Shake Me dan Premium Beautiful korset memang membuatkan badan cepat hilang kilo. 


Promosi Shake Me Cocoa


Beli 4 kotak Shake Me Cocoa dengan harga RM404 sahaja. Jimat RM68.

Yang tengah buat program diet tu memang wajib cuba. Klik link wasap kat bawah ni.

www.wasap.my/60133333446

9 Dec 2018

Premium Beautiful Short Bra

Kali ni zati nak share info pasal SHORT BRA Premium Beautiful. Ada jugak Short Bra ye? - ada sesetengah yang bertanya πŸ˜€

Ada, cuma dia tak cover sampai ke pinggang macam LONG BRA Premium Beautiful tu. Pendek sikit tapi fungsi dan materialnya masih sama macam Long Bra Premium Beautiful tu.

SHORT BRA Premium Beautiful ni sama lah jugak macam bra atau coli biasa tu. Tapi Short Bra Premium Beautiful bukan sebarang coli ye. Sebab rangkaian pakaian dalam Premium Beautiful ni bertaraf Superbrand, berkualiti dan berkesan.



Apa isitmewanya SHORT BRA Premium Beautiful ni?


Yang menariknya bila pakai Short Bra Premium Beautiful ni, efeknya bagaikan push-up. Keistimewaannya terletak pada rekaan jahitan stereoskopik pada cup bra ni. Jahitan cup nya mampu menyokong dan menetapkan kedudukan breast kita sebab cup Short Bra Premium Beautiful ni jenis yang full cup. Memang sesuai sangat untuk siapa yang saiz payudaranya besar.





Sedikit info zati nak share berkenaan bra yang biasa kita beli di pasaran tu. Kebanyakan coli atau bra biasa tu, rekaan cup nya lebih kepada berbentuk dome atau bulat. Bentuk yang bulat ni sebenarnya tak baik untuk breast kita. Sebab ia menekan puting breast kita, membuatkan nipple kita tak boleh nak bernafas. Kesannya nipple dan sekitar aerola tu jadi gelap dan tenggelam. Inilah salah satu puncanya BREAST CANCER. 99% daripada breast cancer sebenarnya bermula daripada belakang puting breast kita. Takut kan πŸ˜₯




Jadi, rekaan dan bentuk Piramid pada Short Bra dan Long Bra Premium Beautiful ni, boleh membantu memberi ruang pada nipple kita bernafas dan seterusnya boleh mencerahkan nipple kita. Nipple kita akan terbentuk normal.


Bila nipple kita tak tenggelam ataupun flat, mudah sangat untuk menyusukan baby bagi ibu-ibu yang menyusukan. 


Short Bra dan Long Bra Premium Beautiful ni mesra penyusuan jugak. Senang sangat, cuma perlu selak je cup bra tu dan lentur je ke bawah. Memang sangat mudah sebab fabrik Premium Beautiful sangat lembut dan tak menyakitkan. Jangan risau sebab ramai je ibu-ibu yang memilih untuk memakai Short Bra atau Long Bra Premium Beautiful ni sebagai Nursing Bra.


Kalo tengok bahagian belakang Short Bra Premium Beautiful ni pulak, ianya berbentuk U. Rekabentuk yang mampat dan regangan pada bahagian belakang dapat mengurangkan lemak yang terdapat pada bahagian belakang kita. So, lemak di bahagian belakang tu boleh dialihkan. Tak de la payudara kat belakang pulak yang terbentuk kan πŸ˜‰

Dah abis bab reka bentuk Short Bra Premium Beautiful ni, masuk bab keistimewaan paling utama, iaitu FIR.

Fabrik Short Bra Premium Beautiful ni pun disulami jugak dengan Far Infrared Rays (FIR). Fungsi FIR ni dia menggetarkan molekul air dalam badan untuk melancarkan peredaran darah dalam badan kita. Ianya mampu menganjalkan dan memontokkan breast kita secara semulajadi. Antara lain fungsi FIR dalam Short Bra :

1. Mengelakkan bengkak susu
2. Mengelakkan payudara berdarah
3. Meransang pengeluaran susu ibu
4. Bagi payudara kecil, ia dapat membesarkan payudara anda
5. Bagi payudara besar, jangan risau. Ia bukan besarkan lagi payudara anda tetapi ia memberi payudara anda lebih anjal, mantap.

Short Bra Premium Beautiful ni teramat sesuai dijadikan Sport Bra.

Bila pakai Short Bra Premium Beautiful ni, kita tak akan rasa ‘gegar’ pada payudara kita. Selalu bila kita lari setempat ke, lompat bintang ke, terasa bergegar-gegar breast kita kan πŸ˜€πŸ˜€πŸ˜€ 

Tapi, kalau pakai Short Bra Premium Beautiful ni, CONFIRM TAK GEGAR!!! MANTAP GITU! Serius πŸ‘

Dan lastly, keistimewaan yang tak terdapat pada bra lain, Short Bra Premium Beautiful ni pun ada LIFETIME WARRANTY. Boleh repair kalo terkoyak, tetulang patah atau kalo cangkuk tercabut. Tanpa perlu bagi resit bukti pembelian. Kalo bra biasa yg berada di pasaran paling tahan pun 2 tahun kot, dah rosak terus buang.tp ngan  Short Bra Premium Beautiful boleh hantar service F.O.C.

Ok, ni betul-betul last πŸ˜€

Kita kat Malaysia ni rasanya takde yang tak pakai bra atau coli bila keluar berjalan-jalan kan (negara lain tu memang la ada kan 😊). Jadi dah alang-alang pakai bra tu kan, tukarlah kepada bra yang ada kelebihan fungsi ke arah kesihatan yang lebih baik. Berbaloi spend lebih sikit hari ni tapi di masa depan menjimatkan kita dari segi kesihatan yang lebih baik.

Perlu diingat ye, kalo nak dapatkan Short Bra Premium Beautiful yang selesa dengan badan kita, rujuklah dengan Premium Beautiful Expert.

Call atau wasap.my/60133333446 zati untuk setkan appointment atau nak tanya-tanya saje pun boleh.

πŸ’“πŸ’“πŸ’“




27 Nov 2018

Promosi Purchase With Purchase (PWP) SHOM 2018

Assalam uols...

Entry kali ni nak bagitau pasal promosi Purchase With Purchase (PWP) yang julung-julung kali diadakan oleh Sahajidah Hai-O Marketing (SHOM).

Apa maknanya Purchase With Purchase tu?
*rujuk gambar ni ye





Macam ni ye, sebarang pembelian mana-mana produk SHOM, yang melebihi RM300, uols boleh beli barangan elektik yang dalam List A.

Kalau pembelian melebihi RM600 pulak, uols boleh beli barang-barang dalam List A dan jugak B.

Untuk pembelian melebihi RM1000, uols boleh pilih mana-mana barangan dari List A, B atau C.

Bestkan. Semua barang-barang elektrik tu dari jenam terkenal. Yang high demand pulak tu. Zati sendiri dah teruja sebab tengok steam iron Philips tu tersenarai dalam promosi PWP ni πŸ˜€

Sooo, sesiapa yang dah aim nak dapatkan korset Premium Beautiful ni, uols memang bertuah sebab layak dah untuk dapatkan promosi PWP ni.

Premium Beautiful korset ni dah la dengan harga istimewa, pastu dapat pulak beli barang elektirk idaman dengan harga jimat. Double the joy kan 😍



Oh ye lupa pulak, promosi Purchase With Purchase ni bermula dari 1 Nov 2018 - 31 Jan 2019, sementara stok masih ada ye 😊

Call/whatsapp Zati 013-3333446 cecepat ye.




31 Oct 2018

BIO VELOCITY SLEEP MATE BVSM - TILAM KUAT SELIMUT AJAIB

PROMOSI HUJUNG TAHUN 2018 BIO VELOCITY SLEEP MATE (BVSM)

BERITA BAIK untuk uols yang nak dapatkan set Bio-Velocity Sleep Mate a.k.a Pelapik Tilam Kuat untuk terapi & ikhtiar bagi pelbagai penyakit.

Beli 2 pada harga biasa, dapatkan yang ke-3 pada harga RM599 je.

Untung dapatkan sekarang kan. Klik je link wasap ni
wasap.my/60133333446

πŸ”ΊπŸ”»πŸ”ΊπŸ”»



Nak tau tak apa selimut ajaib BVSM tu?
BVSM tu adalah Bio Velocity Sleep Mate, iaitu pelapik tilam bertenaga Bio Velocity yang membantu menyelesaikan pelbagai masalah kesihatan. 

Cara penggunaannya amat senang. Kita cuma perlu tidur berlapikkan BVSM ni ataupun gunakkannya sebagai selimut. Kalo time siang tu, bole peluk-peluk je atau duduk atas pelapik tilam ni.

Ni dia rupanya pelapik tilam BVSM tu. Macam mattress cover yang biasa kita beli kat mall tu.


Pengalaman zati sendiri dengan pelapik tilam BVSM ni, sebenarnya lama dah, way back in 2013. Belum pun jadi usahawan SHOM ni. Ceritanya zati dan adik beradik decide nak belikan BVSM ni untuk arwah mama.

Arwah mama masa tu ada penyakit alzheimer. Orang kita kata penyakit nyanyuk la. Mama masa tu memang daya ingatan dia lemah. Anak-anak dia tak kenal. Memori dia terhad sangat. Dia cuma ingat masa zaman lampau dia je. Kesihatan badan dia ok, cuma dia tido tak lena sangat. Asik-asik terjaga, especially tengah malam. Kadang siang dia ingat malam, malam dia ingat siang. Dia jadi restless. Kesian tengoknya.

Then salah sorang adik-beradik zati share satu testimoni seorang makcik yang menghidap alzheimer jugak, guna BVSM ni. Makcik tu dah boleh ingat semula, dah boleh solat dengan sempurna selepas tido berselimutkan BVSM ni. Teruja kitorang nak beli BVSM ni.

Lepas beli tu, setiap malam kakak yang jaga mama masa tu akan selimutkan mama dengan BVSM. Alhamdulillah lepas pada tu, tido dia lena sangat. Dah terjaga waktu malam. Bangun pagi pun nampak lebih segar. Ye la sebab bila kita dapat tido yang cukup dan lena, badan kita dapat cukup rehat. Jadinya akan lebih segar bugar lah kan.

Zati memang sarankan sangat uols bagi ibubapa uols ni tido beralaskan atau berselimutkan BVSM ni. Di usia tua, ibubapa kita ni perlukan rehat yang banyak. Tenaga diorang dah tak sekuat orang muda. Tido yang lena yang berkualiti la terapi yang paling bagus dan berkesan untuk diorang.

Guna tilam BVSM ni pun mudah je. Kalo uols nak pegi travel mana-mana pun, boleh bawak dan duduk je atas pelapik tilam BVSM ni. Dalam keta, train even nak handcarry dalam  flight pun boleh.


APA ITU BIO VELOCITY SLEEP MATE (BVSM) @ TILAM KUAT

Bio Velocity Sleep Mate (BVSM) adalah sejenis PELAPIK TILAM BERTENAGA yang direka khas untuk membantu menyelesaikan pelbagai masalah kesihatan dan membantu proses terapi hanya dengan cara berbaring, peluk, alas, selimut atau hanya memandang ke arah pelapik tilam BVSM ini.

Bio Velocity Sleep Mate (BVSM) adalah hasil kajian selama 20 Tahun dari RUSIA, teknologi dari KOREA, fabrik berkualiti dari GERMAN dan dijahit Di MALAYSIA. BVSM ini merupakan pelapik tilam pertama di dunia dan di Malaysia menggunakan Teknologi Tulen CAHAYA MATAHARI PAGI (DHUHA) & GARAM LAUT DALAM.

Pelapik tilam Bio Velocity Sleep Mate (BVSM) ini akan disuntik dan disemburkan garam dari laut dalam yang sudah melalui proses menjadi ‘garam buluh’ yang didedahkan pada cahaya matahari selama sebulan pada waktu dhuha. Waktu Dhuha yang dimaksudkan adalah waktu antara pukul 8 pagi sehingga 11pagi. Hanya waktu dhuha sahaja mempunyai unsur istimewa pada cahaya matahari untuk kesihatan dalam menyelesaikan pelbagai penyakit termasuklah sakit-sakit mistik.


Ciri-ciri Pelapik Tilam Bio Velocity Sleep Mate (BVSM) ialah ringan dan bersaiz Queen. Tidak menggunakan charge/bateri/plug elektrik. Boleh dibuat selimut, alas cadar atau dilipat kecil menjadi bantal dan mudah dibawa ke mana sahaja (boleh bawa travel).



BAGAIMANA BIO VELOCITY SLEEP MATE BERFUNGSI?

Pelapik Tilam Bio Velocity Sleep Mate akan mengeluarkan gelombang dari garam buluh yang telah disuntik. Apabila aura kita lemah, negatif value mudah untuk masuk ke dalam otak, ke hati kita mengakibatkan badan letih, lesu, tak berdaya, dan beremosi.  Dengan BVSM membantu menyeimbangkan kembali hormon dalam badan.

Antara keistimewaan Bio Velocity Sleep Mate ini:

* meningkatkan kadar metabolisme badan kita 
* mengaktifkan sel-sel berfungsi
* menggalakkan peredaran darah
* meningkatkan daya tahan tubuh dan meningkatkan sistem imun
* meningkatkan tahap tenaga
* menstabilkan emosi dan mengurangkan tekanan
* re-energizes, pembaikan dan meremajakan sel-sel
* meningkatkan daya hidup
* meningkatkan keupayaan penyembuhan semulajadi
* mengharmonikan fungsi-fungsi fizikal
* melegakan keletihan dan kesakitan
* merangsang dan mengawal sistem saraf autonomik
* menggalakkan fungsi jantung
* menggalakkan tidur yang sihat dan berkualiti

BAGAIMANA KESAN BIO VELOCITY SLEEP MATE?

Hanya 10 saat sahaja pandang ke arah  pelapik tilam BVSM ini sudah terasa tenaganya. Kalau baring atau tidur semalaman anda akan merasa lebih cergas, sangat bertenaga dan puas tidur walaupun hanya sekadar 2 hingga 3 jam sahaja. Ianya memberikan tidur lena yang berkualiti mengikut keperluan badan seseorang.

Ini ujian yang dilakukan ke atas BVSM.





Bagaimana BIO VELOCITY SLEEP MATE mampu merawat penyakit dari hujung rambut sehingga hujung kaki?

➨Gelombang yang terhasil daripada garam buluh akan mencari molekul air dalam badan. Molekul air sentiasa bergetar dan akan menghasilkan lebihan tenaga dari gelombang tersebut mengakibatkan molekul air akan bergetar lebih jauh dengan kadar frekuensi yang lebih laju.

➨Akibat dari getaran molekul air yang laju menyebabkan molekul air terputus dan membebaskan OKSIGEN dan TENAGA HABA dalam salur darah (punca berpeluh dan haus semasa tidur dengan BVSM)

➨Apabila terasa panas akibat PEMBEBASAN HABA dalam salur darah, proses DETOX bermula. Saluran darah akan bersih dan berjalan lancar kerana semua kolestrol telah pun mula terlerai.

➨Metabolisma semakin meningkat kerana sel yang semakin aktif membiak bersama dengan kadar pembebasan oksigen yang tinggi (RENEWAL)


➨Hormon akan seimbang dan dengan izin ALLAH semua penyakit akan pulih kerana tiada lagi saluran darah yang tersumbat.

Siapa Perlu Tidur Dengan BIO VELOCITY SLEEP MATE ini?

BVSM Tilam Terapi ni sesuai untuk semua golongan dan kegunaan seisi keluarga. Dari seusia bayi sampailah warga emas.

Dengan izin Allah banyak penyakit telah berjaya dirawat dengan menggunakan BVSM seperti :-
Gout
Sakit otot
Senggugut
Tekanan darah tinggi
Pesakit Asma
Pesakit Kencing Manis
Pesakit Strok
Sakit Sendi
Insomnia (susah tidur)
Tekanan perasaan (stress)
Terdedah kepada radiasi
Sakit tulang belakang

Cara penjagaan Tilam Terapi BVSM

BVSM boleh dicuci setahun sekali. Gunakan bahan pencuci kain yang berorganik untuk mencuci dengan tangan secara lembut dan keringkan di bawah matahari. Dicadangkan cuci di kawasan yang terkena kotoran sahaja.

Zati cuma sembur Multi Purpose Spray Bio Cleanz ni je kat BVSM masa terkena darah yang keluar dari hidung isaac dulu. Kemudian jemur je waktu pagi antara pukul 8 - 11 am. Senang kan.



Cepat dapatkan promosi hebat ini dengan harga istimewa.



1 untuk diri sendiri
1 untuk ibubapa
1 untuk anak

Haaa.. cukup la 3 kan, cuma RM3,406.40.
Jimat RM804.70 😍

Wasap.my/60133333446
atau
https://zatiazhanyunus.sahajidahhai-o.com.my/index.php/repcart/product/500